میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سخنگوی احرار الشام کشته شد

کد خبر: ۶۸۸۵۵۸
| |
5028 بازدید
|
۱

جنگنده های سوری نیمه شب گذشته مواضع تروریست‌ها را در شهرک نصیب هدف قرار دادند که در جریان آن یک سرکرده برجسته احرار الشام از پای درآمد.

به گزارش خبرگزاری فارس،«أسامة نصر الله الشریف» سخنگوی رسمی گروه تروریستی احرار الشام در جنوب سوریه نیمه شب گذشته کشته شد.

وبگاه خبری «عنب» نزدیک به معارضان، گزارش داد که جنگنده‌های سوری منزل این تروریست را در شهرک «نصیب» واقع در درعا (جنوب سوریه) هدف قرار دادند که در پی آن از پای درآمد.

این تروریست که ملقب به «أبو عبد السلام» بود، عضو شورای احرار الشام و مدیر دفتر تولید آن به شمار میرفت.

طی دو ماه گذشته، جنگنده های سوری مناطق تحت اشغال تروریسها را در شهر درعا بمباران میکنند و همزمان تروریستها نیز به عملیات خود ادامه میدهند.

احرار الشام از برجسته ترین گروههای تروریستی حاضر در سوریه است که عناصر آن در استانهای حلب، ادلب، حماه، حمص، درعا، قنیطره، ریف دمشق و لاذقیه مستقر هستند.

در 24 ماه جاری میلادی نیز «محمد الوادی» ملقب به «ابوالمعتصم» از جمله سرکرده های احرار الشام در جریان درگیری با گروه تروریستی «جیش خالد بن ولید» در منطقه «حوض الیرموک» کشته شد.

به گزارش عنب، طی ماههای گذشته دهها نفر از سرکرده های تروریستی در درعا کشته شدند که بیشتر این عملیاتها به صورت ترور بوده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Sweden
|
۱۴:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۲/۰۶
ای ول. دارمت اردوغان! احرارالشام که تحت حمایت ترکیه است.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت