مسمومیت ۳۷ دانش‌آموز در بندرعباس

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مسمومیت ۳۷ دانش آموز در دبستان پسرانه مفتح بندرعباس خبر داد.
کد خبر: ۶۸۸۰۱۳
|
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۶ 24 April 2017
|
4182 بازدید
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مسمومیت ۳۷ دانش آموز در دبستان پسرانه مفتح بندرعباس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، محمد غریب‌زاده در خصوص این مسمومیت گروهی اظهار داشت: 22 نفر از این دانش‌آموزان به بیمارستان کودکان و 15 نفر به بیمارستان صاحب الزمان بندرعباس اعزام شده‌اند.

وی افزود: اغلب دانش‌آموزان با علامت مسمومیت غذایی شامل دل درد‌، تهوع و استفراغ مراجعه کرده‌اند و بلافاصله مورد درمان لازم قرار گرفتند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تیم واکنش سریع معاونت بهداشتی در حال پیگیری موضوع هستند‌.

غریب‌زاده تصریح کرد: درمورد علت مسمومیت فعلا نمی توان به صراحت اظهار نظر کرد و بعد از بررسی های صورت گرفته علت احتمالی اعلام می شود.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار