ته چین؛

طرز تهیه کاری مرغ نارگیلی

کد خبر: ۶۸۶۸۸۱
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۱ 21 April 2017
تعداد بازدید : 162
 دو عدد سینه مرغ
یک عدد پیاز قهوه‌ای
یک پیمانه گشنیز
یک فلفل قرمز کوچک
یک ساقه سنبل هندی
نصف یک لیمو
دو قاشق غذاخوری رب کاری قرمز
شیر نارگیل 400 میلی‌لیتر
دو قاشق چای‌خوری رب سیر
یک قاشق چای‌خوری زردچوبه
برنج باسماتی به مقدار لازم
دو قاشق غذاخوری روغن کنجد
بازدید 4889
کاری یکی از خوراک‌های خوشمزه هندی است که با توجه به مواد مصرف شده در آن در دیگر کشورها نیز طرفداران بسیاری دارد و جزو غذاهای سالم باشد. کاری را با ترکیب‌های مختلف تولید می‌شودد. اکنون طرز تهیه کاری مرغ نارگیلی را در «تابناک» فرا می گیرید.
اشتراک گذاری