میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برخورد مرگبار تانکر با وانت در اصفهان

کد خبر: ۶۸۳۳۲۸
| |
12435 بازدید

مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: در برخورد شدید کامیون حامل سوخت و وانت در زیرگذر میدان لاله اصفهان دو نفر کشته شدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران از اصفهان، عباس عابدی درباره برخورد تانکر با وانت گفت: ساعت 6:45 دقیقه صبح امروز کامیون حامل سوخت به شدت با یک وانت در زیرگذر میدان لاله اصفهان برخورد کرد.

وی با بیان اینکه بلافاصله پس از رخ دادن این حادثه نیروهای اورژانس به محل حادثه اعزام شدند، افزود: این حادثه دو نفر را به کام مرگ کشاند که این دو نفر راننده و سرنشین وانت بوده‌اند که در اثر شدت آسیب در لحظه فوت شده‌اند.

مدیر روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: این حادثه به غیر کشته شدن راننده و سرنشین وانت مصدوم دیگری نداشته است.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات