صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

روزنامه الحیات: « رئیسی» گزینه دشوار پیش‌روی روحانی است

الحیات نوشت: گمانه زنی ها عنوان می کنند که به دلیل حمایت مراکز اصلی اصولگرایی از رئیسی، وی گزینه دشواری در برابر روحانی خواهد بود.
کد خبر: ۶۸۳۰۶۴
| |
2212 بازدید
روزنامه الحیات: « رئیسی» گزینه دشوار پیش‌روی روحانی است
انتخابات ریاست جمهوری ایران که 29 اردیبهشت ماه آینده برگزار می شود به بحث داغ گزارش ها و تحلیل های رسانه های عربی و غربی تبدیل شده است.

 الحیات در گزارشی در این باره با تیتر «رئیسی، گزینه دشوار پیش روی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ایران» در این باره نوشت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ایران 5 گزینه نخست خود برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری این کشور را اعلام کرد که ابراهیم رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی ایران، بارزترین فرد در میان این گزینه هاست که قرار است با حسن روحانی رئیس جمهور کنونی ایران رقابت کند.

منابعی در اصولگرایان اعلام کردند که رئیسی تنها کاندیدای اصولگرایان در رقابت های ریاست جمهوری آینده خواهد بود و در صورت پیروزی، قالیباف معاون وی خواهد شد.

الحیات در ادامه نوشت: گمانه زنی ها عنوان می کنند که به دلیل حمایت مراکز اصلی اصولگرایی از رئیسی، وی گزینه دشواری در برابر روحانی خواهد بود.

عبدالله رمضان زاده یک مقام سابق در دولت اصلاحات بر این باور است که رئیسی پایگاه مردمی ندارد و در میان مردم شناخته شده نیست.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...