میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

داعش ۳۳ جوان سوری را گردن زد

کد خبر: ۶۸۲۴۸۹
| |
7522 بازدید
|
۳

گروه تروریستی داعش، که زیر فشار شدید قرار دارد، برای قدرت‌نمایی ۳۳ جوان را در شرق سوریه گردن زده است.

به گزارش ایلنا، گروه تروریستی داعش، در جریان بزرگ‌ترین قتل عام خود در سال جاری میلادی ۳۳ جوان را در شرق سوریه گردن زده است. به گزارش گروه موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه»، این اقدام هولناک در استان دیرالزور به وقوع پیوسته است.

روشن نیست که قربانیان چه کسانی بوده‌اند و چرا به قتل رسیده‌اند. داعش بارها دست به قتل‌های دسته‌جمعی زده است؛ اغلب به این اتهام که با گروه‌های متخاصم، از جمله با ارتش سوریه و یا دیگر گروه‌هایی که از سوی داعش «کافر»خوانده می‌شوند، همکاری کرده‌اند.

داعش در حال حاضر در عراق و سوریه زیر فشار شدیدی است. تروریست‌های این گروه از شهرهایی مثل «الرمادی» و «فلوجه» عقب رانده شده‌اند و جنگ در موصل برای عقب راندن آنان در جریان است. آنان در واکنش به شکست‌های متعدد، سوءقصدهای خود را افزایش داده‌اند.
 
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۷
روزي چند تا از اين گزارشها بگذاريد تا روحيه مون تازه بشه !!!!شوخي ميكنم به دل نگير تابي جان
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۷
گردن زدن یا سوختن با مواد شیمیایی سرنوشت بی یبدیل مردم سوریه بخصوص کودکان در طول تاریخ است کی وحشی ها آدم میشن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۷
وما باید خیلی شکرگزار باشیم که سرو کله داعش با وجود مدافعان حرم در ایران پیدا نشده.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت