مرگ کودک 8 ساله در پی عقرب گزیدگی

کد خبر: ۶۸۲۳۹۹
| |
6489 بازدید
نبود پادزهر مربوط به نوعی سم عقرب،عامل فوت کودک کهنوجی اعلام شد.
 
به گزارش خراسان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جیرفت درباره فوت کودک 8 ساله کهنوجی بر اثر عقرب گزیدگی گفت :سم عقربی که نیش زده است  در پادزهر ضدعقربی  که ما به صورت معمول استفاده می کنیم وجود ندارد.
 
شمس افزود: طی پنج سال گذشته 5 عقرب گزیدگی منجر به فوت در جنوب استان کرمان رخ داد که تقریبا همه آن ها به علت مراجعه دیرهنگام بیمار به مراکز بهداشتی و درمانی بود.
 
وی ادامه داد: در مورد اخیر در شهرستان کهنوج با اینکه به موقع مراجعه شد اما متاسفانه کودک درگذشت و این پرونده با حضور متخصصان رسیدگی و در صورت کوتاهی با عوامل برخورد خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت