صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجلس برای رفع موانع سرمایه‌گذاری به کمک دولت بیاید

کد خبر: ۶۸۱۸۱۰
| |
2217 بازدید

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بر لزوم اصلاح سیستم بانکی برای تسهیل سرمایه گذاری و رفع موانع بروکراتیک از سوی مجلس در راستای ایجاد اشتغال تاکید کرد.

علی کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اگر بخواهیم به یک تولید پایدار برسیم که در کنار آن اشتغال رونق پیدا کند و آمار بیکاری کاهش یابد، باید به دنبال جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی باشیم و شرایط را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنیم تا آن‌ها اطمینان کافی را برای سرمایه گذاری داشته باشند.

وی افزود: دولت نباید برای اشتغال زایی وارد میدان شود بلکه باید در این زمینه سیاست گذاری کند و راه را برای بخش خصوصی و تعاونی باز کند. مجلس هم باید برای فراهم کردن شرایط مناسب سرمایه گذاری به دولت کمک کند و موانع را از پیش پای سرمایه گذاران بردارد و در صورت نیاز قوانین و مقرراتی را وضع کند که جذب سرمایه تسهیل شود.

نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس با تاکید بر ضرورت ایجاد رقابت در تولید و حرکت به سمت تولید و اشتغال بیشتر یادآور شد: با توجه به نامگذاری سال 96 به نام تولید و اشتغال ما باید اهتمام بیشتری در این زمینه داشته باشیم. یکی از مواردی که مورد انتقاد سرمایه گذاران است ایرادات سیستم بانکی است که باید اصلاحاتی درباره آن اعمال شود  و موانع ارائه تسهیلات بانکی برداشته شود.

کاظمی تصریح کرد: البته در برنامه ششم بحث‌هایی در این زمینه شده اما مجلس همچنان می‌تواند برای از میان برداشتن موانع بروکراتیک و موانع بانکی در حوزه قانونگذاری ورود کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟