ته چین؛

طرز تهیه مافین سیب و دارچین

کد خبر: ۶۷۵۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۶ 11 March 2017
تعداد بازدید : 174

 

دو پیمانه آرد شیرینی‌پزی
دو قاشق‌غذاخوری پودر دارچین
یک سوم پیمانه شکر قهوه‌ای
دو سیب سبز گرنی اسمیت
دو تخم‌مرغ
سه چهارم پیمانه شیر
125 گرم کره ذوب شده

بازدید 6931
مافین نوعی نان کم شیرین است که در آن خمیر مایه بکار رفته و در اندازه‌های کوچک تهیه می‌شود. مافین در کشورهای آمریکا و انگلیس در هنگام صبحانه و یا هنگام صرف چای صرف می‌شود. در انواعی از آن کشمش و کالباس بکار می‌رود. مافین نسبت به کیک فنجانی ظاهری ساده و بدون تزیین دارد. دستور پخت مافین سیب و دارچین را در ویدیو تابناک فرابگیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط