تعداد بازدید : 28
کد خبر:۶۷۵۶۳۱
کد خبر:۶۷۵۶۳۱
3305 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۱ | ۱۳۹۵/۱۲/۲۰
10 March 2017
ته چین؛

دستور پخت هَندپای سیب

پای هَند یا پای برگردان که نوع کوچکتری از پای است. برای این پای از پرکن سیب استفاده شده اما شما می‌توانید از هر پرکنی که مایلید استفاده کنید. طرز تهیه این شیرینی را در «تابناک» فرابگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.