صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
فردا آغاز بيست و يكمين دوره ليگ برتر؛

تب دوباره ورزش در سبد بسكتبال

ضعيف ترين تيم ليگ برتر را از نظر مالي مي‌توان هيات بسكتبال شهركرد دانست كه به گفته محمود شمسي‌پور مديرعامل اين تيم براي حفط تيم در ليگ برتر كاسه گدايي به دست گرفته است.
کد خبر: ۶۷۵۲۰
| |
2094 بازدید
بيست و يكمين دوره ليگ برتر بسكتبال از فردا آغاز مي‌شود تا شور و هيجان در اين رشته بار ديگر ورزش كشور را فرا بگيرد.

به گزارش فارس، بيست و يكمين دوره ليگ‌برتر بسكتبال درحالي از فردا (پنجشنبه) با حضور 10 تيم آغاز مي‌شود كه اكثر تيم‌ها تغيير و تحولاتي را در تيم‌هايشان انجام داده‌اند و با شكلي متفاوت در ليگ برتر حاضر خواهند شد.

بازخورد كاهش 3 تيم نسبت به فصل گذشته و انصراف برخي تيم‌ها از حضور در ليگ امسال بايد منتظر ماند و ديد اين دوره چگونه برگزار مي‌شود.

بيم‌مازندران و تراكتورسازي كردستان از جمله تيم‌هايي بودند كه فصل گذشته با بازي‌هاي خوب خود يقه تيم‌هاي بزرگ را گرفتند و با جذب تماشاگران پر شور، تولد جديدي را در بسكتبال شهرستان ها به وجود آوردند، اما اين فصل به دليل سياست‌ مسئولان 2 باشگاه، هواداران آنها ديگر شاهد حضور بيم و تراكتورسازي در ليگ‌‌برتر نخواهند بود چون با انصراف آنها، اين امتياز از تماشاگران كردستاني و مازندراني گرفته شد.

فرزاد كوهيان، سرمربي ذوب‌آهن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد فصل جديد و كم شدن تعداد تيم‌ها گفت: به نظر من تعداد تيم‌ها براي ارزيابي ليگ‌برتر ملاك نيست و كيفيت تيم‌ها و قدرتمندي آنها به پيشرفت بسكتبال ايران كمك مي‌كند. اگر افزايش تيم‌ها با كيفيت همراه نبايد هيچ تاثيري نخواهد داشت.

وي ادامه داد: با توجه به حضور بازيكنان ايراني و خارجي، اميدوارم ليگ ايران در جمع بهترين هاي جهان جاي بگيرد.


* ارزيابي مدعيان براي حضور در مسابقات ليگ برتر
ثابت ماندن تمام مربيان در تيم‌هاي خود نكته جالب توجهي است كه در ساير رشته‌هاي ورزشي ايران كمتر شاهد اين موضوع هستيم.

تيم‌هاي برتر فصل گذشته مانند مهرام و صبامهر سر و صداي زيادي را در انتقال بازيكنان به راه انداختند.
جدايي موقت صمد نيكخواه‌بهرامي از مهرام و عقد قرارداد با صبامهر بمب خبري بسكتبال پيش از شروع جام ملت‌هاي آسيا بود كه رقم بالاي قرارداد اين بازيكن فرياد تيم‌هاي شهرستاني و كم در آمد را درآورد.
مدتي نگذشت اين انتقال به دليل قرارداد صمد با مهرامي‌ها توسط مديرعامل اين باشگاه نيمه تمام ماند و مي توان گفت، كاپيتان تيم‌ملي در تيم قهرمان ايران و آسيا به اجبار ماندني شد.

حامد سهراب‌نژاد و هومن رضايي بازيكنان ملي‌پوش مهرام بودند كه اين فصل جدا شدند.

تيم مهرام مانند فصل گذشته بايد در 2 جبهه ليگ برتر و باشگاه‌هاي غرب آسيا رقابت كند. 3 قهرماني در ليگ‌برتر، غرب آسيا و جام باشگاه‌هاي آسيا مهرام را مقداري از ساير تيم‌هاي ليگ متفاوت مي‌كند.

صبامهر رقيب اصلي مهرام باز هم با مهران شاهين‌طبع و بدون بازيكنان ملي و جوان در ليگ‌برتر شركت مي‌كند. حامد آفاق، سعيد تابش نيا،كرم احمديان و سامان ويسي بازيكناني بودند كه جدايي آنها قطعي شد و مهرام، و ذوب‌آهن پتروشيمي تيم‌هايي بودند كه آنها را شكار كردند.


*حضور آرام ذوب‌آهن در مسابقات ليگ برتر
ذوب‌آهن، نايب قهرمان فصل گذشته يكي از تيم‌هاي بدون سر و صداي ليگ بود كه كمترين تغيير را در خود داشته است. اين تيم نسبت به فصل گذشته تمرينات خود را يك ماه زودتر آغاز كرد و با رفتن به اردوي مجارستان به گفته فرزاد كوهيان، سرمربي اين تيم در آمادگي بهتري قرار گرفته است.

ذوب‌آهن در اين فصل مانند مهرام علاوه بر ليگ‌برتر بايد در مسابقات باشگاه‌هاي غرب‌آسيا نيز شركت كند.

2 بازيكن از ليتواني و آمريكاي لاتين بسكتباليست‌هاي خارجي اين تيم اصفهاني خواهند بود.

پتروشيمي بندر امام تيم‌چهارم فصل گذشته با ابقاي نناد كردزيچ در اين فصل براي جبران ناكامي‌هاي مسابقات پاياني فصل گذشته و قهرماني اين فصل برنامه ريزي مي‌كند و با جذب بازيكناني همچون سعيد تابش‌نيا، امير اميني، آرمن ا..وردي، سعيد داورپناه و محمد جمشيدي نشان داد از تيم‌هاي پركار در فصل نقل و انتقالات بود.

لوله آ.اس شيراز هم با اسد ا... كبير در ليگ برتر 88 حضور پيدا مي كند و با جذب ايمان زندي و ويتاري مارش از بيم مي‌خواهد در جمع 5 تيم برتر ليگ قرار بگيرد.

برطرف نشدن مصدوميت كامران جمشيدوند در اين فصل از دغدغه‌هاي كبير به شمار مي‌رود.

ضعيف ترين تيم ليگ برتر را از نظر مالي مي‌توان هيات بسكتبال شهركرد دانست كه به گفته محمود شمسي‌پور مديرعامل اين تيم براي حفط تيم در ليگ برتر كاسه گدايي به دست گرفته است.

شهركرد به دليل نداشتن شرايط مالي مناسب با بازيكنان بومي و جوان در اين فصل مقابل تيم‌هاي صاحب نام قرار خواهد گرفت.

دانشگاه آزاد و شهرداري گرگان تيم‌هاي ديگري هستند كه با بودجه كم در ليگ امسال حضور خواهند داشت. دانشگاه آزادي كه تا روز قرعه كشي مسابقات وضعيتش نابسامان بود.

توزين الكتريك كاشان و پاسارگاد شيراز متفاوت ترين و نا شناخته ترين ترين تيم‌هاي اين فصل خواهند بود. 2 تيمي كه از ليگ دسته اول به ليگ برتر آمده‌اند و در سكوت كار خود را پيگيري مي كنند.

به هر حال پس از قهرماني ايران در آسيا و راه‌يابي به جام‌جهاني مسئولان فدراسيون بسكتبال براي برگزاري يك ليگ منظم و پويا آماده مي‌شوند و بسكتبال دوستان نيز قطعآ به دنبال اين موضوع خواهند بود.

برنامه هفته اول رقابت‌ها:

پنج‌شنبه 16 مهرماه:
* مهرام تهران - پاسارگاد شيراز
* ذوب آهن اصفهان - توزين‌الكتريك كاشان
* صبامهر قزوين - هيأت‌بسكتبال شهركرد
* پتروشيمي بندر امام - دانشگاه آزاد تهران
* لوله آ.اس شيراز - شهرداري گرگان
تمامي مسابقات ساعت 16 آغاز مي‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟