صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
براي انصاري فرد که نتوانست کارش را تمام کند؛

نااميد نباش حاج عباس عزيز!

کارهاي ناقص شما، همين حالا پرسپوليسي ها را تا آستانه سکته پيش برده و تيم به آن بزرگي را جايي روي مرز نابودي قرارداده است، حتي تصورش را هم نمي توانيم بکنيم که اگر مأموريت شما در اين باشگاه به پايان مي رسيد و کارتان پايان مي يافت، چه «فاجعه اي» انتظار اين مردم بخت برگشته را مي کشيد!
کد خبر: ۶۷۲۸۷
| |
2481 بازدید

قدس؛ 1) پايان داربي براي هواداران پرسپوليس، پايان يک کابوس هم بود. حاج عباس انصاري فرد، مردي که طي تمام ماه هاي اخير آماج شديدترين حملات هواداران فوتبال و نيز رسانه ها بود، سرانجام از کار برکنار شد تا در روزهاي مياني نيم فصل اول ليگ نهم، طرفداران پرشمار سرخپوشان به احياي تيم شان اميدوار باشند و کورسي دوباره براي بازگشتن به جمع مدعيان را از سر بگيرند.

سازمان تربيت بدني، همان طور که پيش تر نيز وعده داده بود، عصر شنبه حکم سرپرستي باشگاه را براي حبيب کاشاني صادر کرد تا دست کم خيال همه راحت باشد که ديگر هيچ مدير عاملي در پرسپوليس به خاطر تأمين مصالح آني و تداوم بقاي خودش، ديگران را به قربانگاه نخواهد کشاند و باشگاه را رو به زوال نخواهد برد از اين پس، خيال ميليون ها قرمز دوست راحت خواهد بود که ديگر هيچ مديرعاملي فهرست باشگاه را با صغيري ها و شکوري ها و بادامکي ها پرنخواهد کرد تا علي کريمي بزرگ، پشت در باشگاه بماند.

از حالا به بعد، خيال رسانه ها نيز تخت خواهد شد که حداقل يک نفر از صف عريض و طويل ديکتاتورهاي ضد اطلاعات اين فوتبال کسر خواهد شد و هيچ کس در مقابل چشمان بهت زده سيل بينندگان تلويزيوني، برنامه نود را کشت کننده بذر نفاق قلمداد نخواهد کرد.

خاطر خيلي هاي ديگر هم که واقعاً دلسوز اين فوتبال هستند، پس از اين اندکي آسوده تر خواهد شد، اما گويا خيال خود انصاري فرد ناراحت است: «اجازه ندادند کارهاي ناتمام خودم را در باشگاه تمام کنم.» اينها را حاجي ديروز به يک خبرگزاري گفت، در حالي که لحنش کاملاً جدي به نظر مي رسيد!

2) کار خوبي کردند حاجي؛ همين که اجازه ندادند شما کارت را در باشگاه تمام کني، يعني نجات پرسپوليس از مرگ حتمي!

کارهاي ناقص شما، همين حالا پرسپوليسي ها را تا آستانه سکته پيش برده و تيم به آن بزرگي را جايي روي مرز نابودي قرارداده است، حتي تصورش را هم نمي توانيم بکنيم که اگر مأموريت شما در اين باشگاه به پايان مي رسيد و کارتان پايان مي يافت، چه «فاجعه اي» انتظار اين مردم بخت برگشته را مي کشيد!

ما به سهم خودمان از مديران و مسؤولان سازمان ورزش تشکر و قدرداني مي کنيم که در همين لحظه، به عمر حضور شما در پرسپوليس پايان دادند تا دست کم روزنه اي از اميد براي برگشتن تيم به ليگ، ته دل هواداران باقي بماند.

3) اما با تمام اينها، شما حاج عباس انصاري فرد عزيز همچنان مي توانيد اميدوار باشيد که روزي روزگاري به اين باشگاه بازگرديد و کار نيمه تمام تان را به پايان برسانيد. مادام که چرخ اين فوتبال به دست سياسيون ناکار بلد مي چرخد، شما و امثال شما نيز همچنان شانس برگشتن به صحنه و مسؤوليت گرفتن دوباره را خواهيد داشت.

اميدوار باشيد حاج عباس عزيز، اميدوار باشيد. دستي مشابه همان دست نامبارکي که سال گذشته شما و مصطفوي و ديگران را از فراموشخانه هاي تاريخ بيرون کشيد و بر مسند کار نشاند، بار ديگر چنين لطفي در حق تان بکند و با کنار زدن شايسته ها، ميدان را به دست حضرتعالي و شرکا بسپارد!

ما جاي شما بوديم، کفش‎هايمان را از همين حالا نمي آويختيم و اميدوارانه به آينده مي نگريستيم؛ چه اينکه شايد يک «مهندس علي آبادي» ديگر از گرد راه برسد و نام شما يا دوستانتان را از درون صندوق بيرون بکشد! نه حاج عباس عزيز، نه! اينقدر نااميد نباشيد. شما همچنان فرصت براي تمام کردن همه کارهاي ناتمام تان داريد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟