واعظی: برای انتخابات الکترونیک آماده‌ایم

کد خبر: ۶۷۲۸۱۳
| |
3885 بازدید
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برگزاری جلسات متعدد بین وزارت ارتباطات و وزارت کشور برای برگزاری انتخابات الکترونیکی گفت: از تظر زیرساختی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی آماده ایم.

محمود واعظی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: آمادگی لازم در این زمینه را داریم ولی اینکه بین وزارت کشور و شورای نگهبان در خصوص انتخابات الکترونیکی چه می‌شود، به خودشان بستگی دارد.

وی درپاسخ به این پرسش که آیا تمهیدات لازم برای قطع نشدن اینترنت در زمان برگزاری انتخابات دیده شده است تصریح کرد: اینترنت قطع نمی شود. مگر این روزها اینترنت قطع می شود؟ پهنای باند ما از زمانی که شبکه ملی اطلاعات راه اندازی شده خوب است. در ضمن اینکه ما در برگزاری انتخابات از فضای اینترنت بین المللی استفاده نمی کنیم و انتخابات را در داخل شبکه اطلاعات برگزار می‌کنیم.

واعظی درباره احتمال هک شدن نرم افزار انتخابات الکترونیک نیز گفت: هم ما و هم وزارت کشور پیش بینی لازم دراین زمینه را داشته ایم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت