صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دیدار نماینده کنگره آمریکا با بشار اسد

کد خبر: ۶۶۰۲۶۸
| |
5310 بازدید
دیدار نماینده کنگره آمریکا با بشار اسدتولسی گابارد نماینده دموکرات کگنره آمریکا که در ماه ژانویه به دمشق رفته بود، تایید کرد که در این سفر با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه نیز دیدار داشته است.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، تولسی گابای که با شبکه سی ان ان آمریکا صحبت کرده، افزود: هرچه می خواهید در مورد اسد فکر کنید، اما او رئیس جمهوری سوریه است در واقع برای دستیابی به توافق قابل اجرا باید با او گفت و گو کرد.
 
نماینده کنگره آمریکا در خصوص گروه های مخالف دولت سوریه گفت: در صورت سقوط نظام اسد، گروه معتدلی وجود ندارد و گروه تروریستی القاعده و گروه های مشابه آن بر سوریه تسلط می یابند.
 
گابای در پایان تاکید کرده است: اجازه دهید تا مردم سوریه در خصوص آینده شان تصمیم بگیرند، نه آمریکا و کشورهای خارجی دیگر.
 
در حالی نماینده کنگره آمریکا در خصوص تعیین سرنوشت مردم سوریه توسط خود آن ها صحبت می کند که آمریکا در عمل با حمایت از گزوه های تروریستی در سوریه رسیدن به صلح در این کشور را با مشکل مواجه ساخته است.
 
تاکنون چند دور مذاکرات سیاسی در سطوح مختلف و باحضور کنشگران مطرح بین المللی،منطقه ای وطرف های درگیر درسوریه با هدف یافته راه حل سیاسی برای حل بحران این کشور برگزار شده اما نتیجه خاصی در برنداشته است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات