میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آزادی گروگان ۱۷ ساله در قصرقند

کد خبر: ۶۵۰۰۳۹
| |
4913 بازدید
فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند از آزادی گروگان ۱۷ ساله و دستگیری سه متهم با همکاری ریش‌سفیدان و سران طوایف این شهرستان خبر داد.

به گزارش ایسنا به‌نقل از روابط‌ عمومی نیروی انتظامی سیستان و بلوچستان، حمید نوری افزود: در ساعت 10 صبح 26 آذرماه سال جاری مأموران انتظامی شهرستان قصرقند از ربودن جوان 17 ساله توسط سه سرنشین یک دستگاه خودروی پراید از روبه‌روی منزلش با خبر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان قصرقند افزود: با توجه به حساسیت‌های موجود، بلافاصله تیم‌های عملیاتی و اطلاعاتی پلیس بررسی‌های خود را آغاز کردند که در پایش‌های تخصصی، یکی از عاملان اصلی آدم‌ربایی با پایش دوربین‌های منطقه شناسایی شد و با به دست آمدن این سرنخ تحقیقات پلیس به مرحله جدیدی رسید.

وی تصریح کرد: پس از انجام تلاش‌های اطلاعاتی این متهم 20 ساله در شهرستان قصرقند شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه به همراه دو همدست 28 ساله و 45 ساله‌اش دستگیر شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات