صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دفن زباله عروس شهرهای شمال در جنگل!

شهردار رامسر گفت: در آینده نزدیک و حدود یک سال دیگر زمینی برای دفن زباله در رامسر نخواهیم داشت و از محیط زیست، منابع طبیعی و دیگر دستگاه ها درخواست داریم برای آینده دفن زباله چاره اندیشی کنند.
کد خبر: ۶۴۷۹۷۸
| |
5956 بازدید
|
۵
 شهردار رامسر گفت: در آینده نزدیک و حدود یک سال دیگر زمینی برای دفن زباله در رامسر نخواهیم داشت و از محیط زیست، منابع طبیعی و دیگر دستگاه ها درخواست داریم برای آینده دفن زباله چاره اندیشی کنند.

نصرت اله کوزه گر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، زباله را یکی از  بزرگترین چالشهای  شهر رامسر،  عنوان و تصریح کرد: زباله شهر در منطقه کلاکولی اشکته چال در بین راه جواهرده و در داخل یک جنگل دفن می‌شود.

کوزه گر با اشاره به اینکه زباله به عنوان یکی از چالش های مهم منطقه به شمار می رود از عدم همراهی موثر مدیران شهرستانی، استانی و کشوری گلایه کرد و افزود: چنانچه از طرح های پیشنهادی  حمایت و پشتیبانی می کردند می توانستیم با اجرای مناسب و بکارگیری تکنولوژی روز کشورهای پیشرفته در راه رفع این معضل گام های موثری برداشته و زباله را از تهدید به یک فرصت تولید و رشد منابع اقتصادی تبدیل کنیم.

وی افزود: امروز زباله مشکلات فراوانی برای محیط زیست، منابع طبیعی و جنگل سرسبز منطقه ایجاد کرده است و چنانچه هر چه سریع تر این معضل بزرگ را حل نکنیم شاهد وارد شدن آسیب های جدی زیست محیطی در منطقه به ویژه شهرستان رامسر خواهیم بود.

شهردار رامسر اشاره کرد: با وجود راهکارهای فراوان و مناسب از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر رامسر و آمادگی سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در این حوزه و پیگیری های مکتوب و حضوری متاسفانه مدیران شهرستانی، استانی و حتی ملی کمترین حمایتی در اتخاذ تصمیم لازم و اجرایی شدن طرح های رفع معضل زباله نداشته اند.

شهردار رامسر افزود: فرهنگ سازی در بخش زباله و آموزش شهروندان برای کاهش تولید زباله و بهینه سازی آن برنامه ساده ای است که باید نهادینه شود، با مطالعه روش کار موفقیت آمیز مردم کشورهای دیگر، متوجه خواهیم شد که آنان چقدر به حفظ محیط زیست با رعایت اصول تفکیک زباله اهمیت می دهند.

زباله به طلای کثیف معروف است اما شهرداری هزینه های زیادی برای جمع آوری، حمل و دفن آن متحمل می شود بدون آنکه این طلای کثیف کمترین آورده درآمدی را نصیب شهرداری کند.

وی ادامه داد: در آینده نزدیک و حدود یک سال دیگر زمینی برای دفن زباله در رامسر نخواهیم داشت و از محیط زیست،  منابع طبیعی و دیگر دستگاه ها درخواست داریم برای آینده دفن زباله چاره اندیشی کنند.

کوزه گر با اشاره به اینکه چنانچه زباله های تر را مدیریت نکنیم شیرابه هایی تولید خواهد کرد، افزود:  با توجه به موقعیت جغرافیایی شهر رامسر که با شیب تندی از بالا دست جنگل به سمت شهر دارد با هر بارندگی این شیرابه ها سرازیر شده و وارد سفره های آب زیر زمینی و دریا می شود و طبق نظریه متخصصین، شیرابه های زباله ۲۰ نوع سرطان تولید می کنند.

وی با اشاره به چالش بزرگ زباله که شهرهای شمالی را فرا گرفته است، عنوان کرد: غرب مازندران بر خلاف شهرهای کویری عاری از زمین های مناسب برای دفع زباله است و لازم است شهرهای غرب مازندران با کمک و حمایت همه جانبه دولت  نسبت به ایجاد کارخانه ای که بتواند زباله را تبدیل به منابع و منافع اقتصادی کند اقدام کرده و شهرداری ها با مشارکت هم چاره اندیشی کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۵
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
بحث دفع زباله های این شهر شمالی
1. فرهنگ سازی مردم برای جدا کردن زباله های خشک و تر
2. تبدیل به کود کردن زباله های غذایی
3. تبدیل به سوخت کردن زباله های قابل اشتعال مانند ظروف یک بار مصرف و تولید برق از آنها
که این برنامه باید با سرمایه گذاری بخشپ خصوصی صورت بگیره ،
کسانی که در رامسر و شهرهای شمالی سرمایه گذاری میکنند و جذب توریست انجام میدهند ، باید این فرهنگ سازی را از بدو ورود به مناطق جنگلی به مردم القا کنند و جریمه های سنگین بگذارند.
با ترحم و خواهش تمنا در حال نابودی جنگلها و منابع طبیعیمان هستیم
انصاری
|
Germany
|
۲۰:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
هنوز حل نشده؟
مهدی
|
Netherlands
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
بسمه تعالی
با سلام و درود به شهردار وظیفه شناس رامسر
شهرستان آمل نیز سالیان سال زباله ها را در منطقه ای به اسم عمارت حدود 25 کیلومتری جاده هراز آمل دپو می کنند. و شیرابه های آن به رودخانه هراز سرازیر می شود. و مردمی محروم منطقه از این آب استفاده می کنند. و ظاهرا" دچار امراض ناشناخته نیز شدند. اما دریغ از احساس مسولیت استانداری ؛ فرمانداری و شهرداری و محیط زیست آمل که تاکنون هیچ اقدامی برای حل این معضل انجام ندادند.مردم محروم منطقه سالیان سال است که از این مشکل زجر می کشند و کسی به فریاد آنها نمی رسد.
با تشکر
یکی از اهالی روستای شاهزید.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
احسنت آقای شهردار . من متاسفم که کار به این مهمی چند ساله مسئولین هی این دست و اون دست میکنن . یعنی نتیجه میگیریم سلامت مردم و محیط زیست هیچ ارزشی برای دولت و مسئولین نداره . متاسفم . نسل های بعد چگونه قضاوت میکنند ؟
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
لعنت خدا بر این مدیران مفت خور و بی کفایت
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار