صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترامپ چه برنامه‌ای برای بودجه نظامی دارد؟

کد خبر: ۶۴۶۵۷۵
| |
3090 بازدید
رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا گفت که از کنگره درخواست خواهد کرد تا کاهش بودجه‌های نظامی را که از سال ۲۰۱۳ اجرایی شده است، ادامه ندهد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا سه‌شنبه در یک گردهمایی مردمی در ایالت کارولینای شمالی گفت: من در اولین گزارش بودجه خودم به کنگره از آنها می‌خواهم تا کاهش‌های اعتبارات نظامی را حذف کنند. دیگر کافیست. از نظر من این رویه هر سال بدتر و بدتر می‌شود و باید متوقف شود.

هدف کنگره این است که چندین تریلیون دلار از هزینه‌ها را کاهش دهد.

در همین حال رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا وعده داده است آمریکا بزرگترین و قوی‌ترین ارتشی را خواهد داشت که هرگز شاهد چنین چیزی نبوده است و در همین حال خواستار برقراری صلح از طریق قدرت می‌شود. او تاکید کرد: ما می‌خواهیم قویترین و قدرتمندترین ارتش جهان را داشته باشیم. می‌خواهیم بهترین تجهیزات نظامی جهان برای ما باشد. این رویکرد جدیدی است. ارتش باید مدرن باشد. ارتش باید بهترین باشد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات