پایان وضعیت اضطراری «زیکا» در جهان

کد خبر: ۶۴۲۰۰۳
| |
4161 بازدید
پایان وضعیت اضطراری «زیکا» در جهان
سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد: وضعیت اضطراری ناشی از خطر شیوع ویروس زیکا پایان یافته هرچند همچنان اقدامات طولانی مدت برای جلوگیری از شیوع احتمالی آن ضرورت دارد.

به گزارش ایسنا، با این وجود مقامات کمیته اضطرار سازمان جهانی بهداشت اظهار داشتند: ویروس زیکا همچنان تهدیدی برای سلامت عمومی مردم به حساب می‌آید. همچنین از زمان تشخیص شیوع این ویروس در برزیل که سال گذشته رخ داد حدود 60 کشور درگیر آن شده‌اند.

این ویروس از طریق پشه گسترش پیدا می‌کند که با نارسایی مادرزادی و مشکلات عصب شناختی در نوزاد ارتباط دارد.

پایان یافتن وضعیت اضطراری ناشی از خطر شیوع ویروس زیکا، این بیماری را در گروه دیگر بیماری‌ها همچون تب دنگی قرار می‌دهد که با خطرات جدی برای سلامتی همراه هستند هر چند لازم است تحقیقات بیشتر در مورد آن‌ها از جمله تولید واکسنی موثر انجام شود.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت