میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

علت انفجار مهیب دیشب در تبریز چه بود؟

فرماندار تبریز می‌گوید صدای انفجاری که حوالی ساعت دو بامداد جمعه در میدان نصف راه این کلان شهر شنیده شد، ناشی از نشت گاز در انبار اسقاطی ساختمان مرکز بهداشت و درمان بود.
کد خبر: ۶۳۹۸۳۵
| |
23406 بازدید
فرماندار تبریز می‌گوید صدای انفجاری که حوالی ساعت دو بامداد جمعه در میدان نصف راه این کلان شهر شنیده شد، ناشی از نشت گاز در انبار اسقاطی ساختمان مرکز بهداشت و درمان بود.

هفت صبح نوشت؛ فرماندار تبریز می‌گوید صدای انفجاری که حوالی ساعت دو بامداد جمعه در میدان نصف راه این کلان شهر شنیده شد، ناشی از نشت گاز در انبار اسقاطی ساختمان مرکز بهداشت و درمان بود.

رحیم شهرتی فر افزود: خوشبختانه این انفجار تلفات جانی نداشت و نیروهای آتش نشانی و پلیس نیز با حضور به موقع در محل نسبت به کنترل نشت گاز اقدام و از وقوع آتش سوزی جلوگیری کردند.

صدای یک انفجار مهیب در تبریز در نیمه شب باعث شد مردم وحشت زده به خیابان‌ها بریزند.

این انفجار که در مرکز بهداشت میدان جهاد (نصف راه) تبریز رخ داد، باعث شکستن شیشه‌های مغازه‌ها و خانه‌های اطراف شد.

مردم اطراف وقوع انفجار ناشی از نشت گاز، با تصور وقوع زلزله سراسیمه به خیابان‌ها ریختند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات