داعش مسئولیت انفجار دیاربکر را برعهده گرفت

گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار روز جمعه در دیاربکر ترکیه را برعهده گرفت. این در حالی است که پیشتر اعلام شد پ.ک.ک مسئول این انفجار خونبار است.
کد خبر: ۶۳۸۰۲۵
| |
3898 بازدید
گروه تروریستی داعش مسئولیت انفجار روز جمعه در دیاربکر ترکیه را برعهده گرفت. این در حالی است که پیشتر اعلام شد پ.ک.ک مسئول این انفجار خونبار است.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری العهد، داعش در بیانیه‌ای مسئولیت انفجار صبح روز جمعه در مقابل مقر پلیس در دیاربکر را برعهده گرفت.

در این انفجار که توسط یک خودروی بمب‌گذاری شده در منطقه "باغلار" در استان دیاربکر رخ داد هشت تن کشته و ۱۰۰ تن دیگر زخمی شدند.

حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) مسئولیت این انفجار را برعهده گرفته بود، اما داعش با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد انفجار دیاربکر توسط تروریست‌های این گروه انجام شده است.

دیاربکر بزرگترین شهر در جنوب شرق ترکیه است و بیشتر ساکنان آن را کردها تشکیل می‌دهند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت