صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری عوامل درگیری در دزفول

کد خبر: ۶۳۷۳۷۶
| |
5361 بازدید
فرمانده انتظامی دزفول از دستگیری عوامل درگیری وعلت قتل یک نفر در کوی پیام نور دزفول خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز،علی الهامی  فرمانده انتظامی دزفول گفت:  : پس از این درگیری یک نفر در این شهرستان کشته شده و تلاش تیم پزشکان واحدهای بهداشتی دزفول  برای نجات جان این شهروند بی نتیجه بوه است.

وی تصریح کرد: با حضور نیروی انتظامی شهرستان دزفول درگیری‌های کوی پیام نور آرام و آرامش به این شهرستان بازگشته است و عوامل این درگیری شناسایی و دستگیر شده‌اند.

فرمانده انتظامی با بیان این که علت این درگیری اختلاف‌های خانوادگی قبلی در استانی دیگر بوده که حال این نزاع به شمال استان خوزستان و شهرستان دزفول گسترش یافته است،  افزود: علت مرگ این شهروند تیر اندازی با سلاح ساچمه‌ای بوه است.

الهامی در پایان گفت : با پیگیری نیروی انتظامی و دستگاه قضایی شهرستان با جدیت با عوامل این درگیری برخورد و افرادی که اسباب نا امنی در این شهرستان را ایجاد کردند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟