میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش به تزریق هوا در پمپ‌های بنزین

تلمبه های تمامی جایگاه های عرضه سوخت در کشور به سیستم شناور مجهز است که در پایین ترین سطح مخزن قرار گرفته و از سطح تا ذیل آن پلمپ بوده و در صورت هرگونه اشکال عملیات متوقف می شود
کد خبر: ۶۲۷۱۷۱
| |
16231 بازدید
|

رئیس انجمن جایگاه داران سوخت از وجود سه هزار و 500 جایگاه سوخت در کشور خبرداد و گفت: از این تعداد 250 جایگاه سوخت در تهران استقرار دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، بپژن حاج محمدرضا با بیان اینکه تمامی جایگاه های عرضه سوخت در کشور اختصاصی است، افزود: شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزون بر 100 جایگاه عرضه سوخت در اختیار داشت که تمامی این جایگاه ها را به صورت مزایده به بخش غیردولتی واگذار و در حال حاضر جایگاه عرضه سوخت دولتی در کشور وجود ندارد.

وی که با رادیواقتصاد مصاحبه می‌کرد، افزود: فرآورده های نفتی از قبیل بنزین و گازوئیل در جایگاه های عرضه سوخت همواره از سوی سازمان استاندارد، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و... نمونه گیری و از حیث کمی و کیفی مورد آزمایش قرار می گیرند.

رئیس انجمن جایگاه داران سوخت گفت: تلمبه های تمامی جایگاه های عرضه سوخت در کشور به سیستم شناور مجهز است که در پایین ترین سطح مخزن قرار گرفته و از سطح تا ذیل آن پلمپ بوده و در صورت هرگونه اشکال عملیات متوقف می شود و امکان هیچ گونه دخل و تصرف در این تلمبه ها وجود ندارد مضاف براینکه تمامی جایگاه های سوخت بطور مرتب توسط بازرسین شرکت ملی پخش، اداره استاندارد و سازمان تعزیرات مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بالای یک میلیون تومان جریمه می شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه امکان تزریق هوا در پمپ یا مخزن جایگاه های عرضه سوخت کشور وجود ندارد، افزود: تمام این جایگاه ها با هدف جلوگیری از بروز هرگونه تخلف به دوربین مجهز و تمامی مراحل عملیات سوخت گیری به صورت دقیق ثبت و ضبط می‌شود.

حاج‌محمدرضا تاکید کرد: بسیاری از عوامل فنی خودرو در مصرف بالای سوخت دخیل هستند و رانندگان می بایست برای رفع اشکالات و جلوگیری از هدر رفتن سوخت اقدام کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۴۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
در یکی از جایگاه ها ی تهران بنزین زدم نزدیک به 15 لیتر کم داد اعتراض کردم گفتند امپرت خرابه یه شماره جهت شکایت زنگ زدم کسی جواب نمیداد.
هادي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
با سلام
يه پمپ بنزين در دامغان هست كه در مسير خروجي شهر به سمت تهران بوده و هنوز هم اين جايگاه دولتي ميباشد.
صرفا جهت اطلاع
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
باک بنزین پراید 37 لیتر هست من 43 لیتر بنزین زدم تازه باک من خالی هم نبود و چراغش روشن نبود اعتراض که کردم گفتن باکت خرا ب هست .جالبه فردا صبح موقع روشن کردن ماشین عقربه بنزین ی خط پایین تر رفته بود ضمنا همه چی ماشین درست کار میکردند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
من هم توي پرايد 45 ليتر بنزين زدم ولي با دعواو درگير 35 تومن بيشتر ندادم گفتم تو برو شكايت كن بقيشو بگير
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
یا شما زیادی ساده هستی یا مردم را زیادی ساده فرض کردید...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
وقتی باک خودرو 50لیتر است ولی 60لیتر بنزین می زنیم و هنوز پر نشده این هم اشکال فنی خودرو مربوط است؟!
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
سلام
توي جايگاه ماشين پرايد 37 ليتر بنزين زدم .قابل توجه رئيس انجمن .
سعيد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
سه روز پيش رفتم يه پمپ بنزين خيلي شيك تو شهرمون . تقريبا كمتر از نصف باك بنزين داشتم. هميشه باك پرايد را با سي ليتر پر ميكردم. ولي آنروز سي و سه ليتر بنزين ريختم تو باك پرايد باز هم پر نشد. وقتي از اوپراتور دليلش را پرسيدم گفت ايراد از باك ماشينه
ناشناس
|
-
|
۰۷:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
تقریبا تموم جایگاههای توراهی فقط هوا به جای بنزین به مردم می دهند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
چند وقت پیش سه یا چهار دفعه از یکی از جایگاه ها بنزین زدم متاسفانه کم فروشی میکرد . شکایت کردم ولی شرکت پالایش و پخش گفت این جایگاه امکان ندارد که کم فروشی نماید . اما واقعا کم فروشی کرد و بعد از شکایت من درست شد.
اگر مردم گزارش دهند جایگاه داران میفهمند که نظارت توسط خود مردم انجام می شود و باید درست کار کنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
توصیه مهم یه همه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۸
با سلام
به هيچ وجه با مطالب بالا موافق نيستم وجود هوا كاملا بارز هست وابن مسئله با گيج ماشين و مقدار بنزين تطابق ندارد اخه چرا اين كم فروشي رو نفي ميكنيد بيشتر جايگاه داران در تهران تا حدي هوا تحويل مردم ميدهند
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات