صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آپارتمان هایی که میلیاردی معامله می‌شوند

کد خبر: ۶۰۹۴۸۹
| |
8350 بازدید
|
۴
آپارتمان های کمتر از 200 متر قدیمی ساز در منطقه شهرآرا با میانگین متری 4 میلیون و 500 هزار تومان به فروش می رسد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، یک کارشناس املاک منطقه شهرآرا گفت: در تهران یک دستگاه آپارتمان نوساز کمتر از 200 متر با میانگین قیمت متری 6 میلون و 500 هزار تومان به فروش می رسد.

دهقان پور در خصوص رونق بازار مسکن از ابتدای سال جاری اظهار داشت: با توجه به کاهش نرخ سود بانکی سرمایه های اندک از بانک ها خارج شده و آپارتمان ها با متراژ کم به فروش می رسد.

وی در خصوص قیمت های حال حاضر برای خرید و فروش در بازار مسکن با بیان اینکه رکود سال های گذشته بر کاهش قیمت املاک تاثیر بسزایی داشته، افزود: درحال حاضر قیمت ها برای خرید و فروش مناسب است. این درحالیست که ما شاهد افزایش قیمت در جواز ساخت توسط شهرداری هستیم.
 

آدرس

متراژ (متری)

سال ساخت

طبقه

اتاق خواب

قیمت متری

(تومان)

قیمت کلی

(تومان)

مطهری

200

نوساز

1

2

7,500,00

1,500,000,000

نیاوران

174

2

6

3

11,500,000

2,000,999,936

نیرو هوایی

182

3

4

3

6,200,000

1,131,500,000

گیشا

163

نوساز

4

3

9,200,000

1,515,000,000

مرزداران

180

نوساز

2

3

,200,0008

1,530,000,000

ستارخان

150

نوساز

4

3

6,000,000

900,000,000

 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
حالا با حقوق افراد عادی مقایسه کنید چند سال طول می کشد تا یک خانواده بتواند خانه ای مناسب تهیه کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
علوی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
با این قیمت ها جوان ها چطو ازدواج کنند حتما در پارک چادر بزنن خدا بزرگه
مسولین جواب بدن

که لطف کردن 80000000 میلیون وام می خوان بدن و 160000000 میلیون پس می گیرن
ناشناس
|
United States
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
تابناک سانسور نکن، این حرف ها را بگذار
خرید و فروش خانه در واقع باید توسط تعداد کثیر جوانان بی پول بی گناه بخت برگشته این روزها انجام شود، این جوانان پس از ازدواج و خرید مسکن به دنبال مایحتاج زندگی خواهند رفت و خود باعث بهبود شرایط اقتصادی می شود. اما یک عده سود جو که عامل اصلی گرانی مسکن هستند از این که سرمایه هایشان خوابیده ناراحتند، این سودجویان نامرد از نفوذ بالایی هم برخوردارند، همه هدف آن ها که قیمت های حبابی کاذبی را فراهم کرده اند، رفاه خودشان است، رونق مسکن به ضرر میلیون ها جوان بی پول ایرانی است که زندگی را برای آنها سخت خواهد کرد و موج فرار نخبه ها را از کشور بیشتر و فقر را چند برابر، راه رونق مسکن در واقع بهبود اشتغال و افزایش درآمدها است که منجر به خرید و فروش مسکن برای نیازمندان واقعی آن به قیمت معقول و واقعی خواهد شد نه یک مشت سودجو!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۶
قيمتها مسخره است و هيچ قاعده و قانونى شامل ان نيست كشور ما شده صحنه جنگ اقتصادي و سياسي
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار