صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داد مردم از تبصره‌‌های جدید قبض آب درآمد

شرکت های آب و فاضلاب در قبوض آب ردیف هایی را به عنوان تبصره های قانونی اضافه کردند که از هر قبض بستگی به میزان مصرف مشترکان رقم هایی از جمله 10،7،5 هزار تومان و بیشتر در قبوض مسکونی گرفته تا مبلغ 100 هزار تومان و بالاتر در قبض های تجاری را شامل می شود.
کد خبر: ۶۰۸۸۴۲
| |
14187 بازدید
|
روزنامه خراسان در گزارشی نوشت:

«لطفا گزارشی درباره قبض های آب تهیه کنید. در قسمت صورت حساب فرق بین آبونمان، عوارض، مالیات و تبصره های قانونی بودجه چیست که به عناوین مختلف از مردم پول می گیرند؟ انصافا درست نیست که این طور بی برنامه و بدون اعلام جزئیات به قبوض مردم هزینه اضافه می شود.»
 
«چند وقتی است که یک بند جدید در قبوض آب به چشم می خورد که گاهی میزان رقم جلوی آن حتی از مبلغ آب بهای مصرفی نیز بیشتر است. شرکت آب و فاضلاب صراحتا به مردم توضیح دهد که بند «تبصره های قانونی» چیست که رقم قابل توجهی است و در قبوض آب چند دوره اخیر به چشم می خورد و باعث افزایش رقم قبض های مردم شده است. روزنامه خراسان پیگیر این موضوع باشد و گلایه های ما از این اقدام آب و فاضلاب را منتشر کند تا مسئولان پاسخگو باشند.»
 
این ها تنها دو پیامک از انبوه پیامک هایی بود که مردم به سامانه تلگرامی و حرف مردم روزنامه خراسان رضوی ارسال کرده بودند و از اضافه شدن چند بند جدید به قبوض آب مصرفی مردم گلایه کردند. مردم در این پیامک ها از وجود بندی به نام «تبصره های قانونی» در قبوض آب گفتند که رقم قابل توجهی را به مبلغ قبض ها افزوده است و در تمام پیام های خود خواستار پیگیری جدی این موضوع شدند. به همین دلیل گروه پیگیری حرف مردم به بررسی این موضوع می پردازد.

چرا پول تبصره های قانونی را ما بپردازیم؟
 
شرکت های آب و فاضلاب در قبوض آب ردیف هایی را به عنوان تبصره های قانونی اضافه کردند که از هر قبض بستگی به میزان مصرف مشترکان رقم هایی از جمله 10،7،5 هزار تومان و بیشتر در قبوض مسکونی گرفته تا مبلغ 100 هزار تومان و بالاتر در قبض های تجاری را شامل می شود. یکی از شهروندان که به دفتر روزنامه خراسان رضوی مراجعه می کند با ارائه چند قبض خود می گوید: نسبت به موضوع اضافه شدن برخی بندهای جدید به قبوض آب انتقاد داریم و وقتی هم با شرکت آب و فاضلاب مشهد تماس می گیریم کارمندان آن پاسخ می دهند چون دو سال است قیمت آب را افزایش ندادند این تبصره ها را به عنوان افزایش آب بها آورده اند و برخی دیگر از کارمندان نیز می گویند این تبصره ها را شورای شهر تصویب کرده است.

81 هزار تومان برای تبصره های قانونی قبض آب یک مکان تجاری
 
این شهروند می افزاید: من این قبض را پرداخت نکردم و سوالم این است که چرا مبلغ 81 هزار تومان بابت تبصره های قانونی یک مکان تجاری باید بپردازم؟ در قبوض دو دوره قبل بابت این تبصره های قانونی 40 و 20 هزار تومان از ما اخذ شد. 830 هزار تومان مبلغ کل قبض است ولی 81 هزار و 200 تومان بابت تبصره های قانونی در قبض محاسبه کرده اند. می‌خواهیم توضیح دهند این تبصره های قانونی چیست که پولش را از ما می گیرند.
 
در قبوضی که این شهروند و شهروندان دیگر به «خراسان رضوی» ارائه کرده اند علاوه بر آبونمان در ردیف صورت حساب دوره بندهایی نظیر تبصره های قانونی بند« هـ. ت 9» بودجه و بند 3 قید شده که بابت هر یک مبالغی از مشترکان اخذ می شود.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۴۷
انتشار یافته: ۲۲
سما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
چرا مردم عزیز ما زمانی که پول تلفن،گاز و برق را چندین برابر هزینه آب پرداخت می کنند اعتراضی نمی کنند ولی موضوع آب که پیش میاد همه معترض اند . اگه از هزینه ای که برای رسیدن آب به خونه هاشون با خبر باشند خواهند دید که پولی که از بابت قبض آب پرداخت می کنند خیلی ناچیزه.در ضمن هنوز اون فرهنگ صرفه جویی با این اوضاع کمبود آب در کشور به نظر من پول قبضا باید بیشتر از این بشه کمی مردم فکری به صرفه جویی در مصرف کنند.
کامران
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
ادارات آب و برق و گاز و مخابرات دارن به بهانه های مختلف خون مردم رو میمکند و پولی که از این راه میدزدند رو به حساب فیشهای نجومی مدیرانشون میریزن
احمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
1 اب بها - 2 کارمزد -3 ابونمان - 4مالیات ارزش افزوده -5 تبصره 3 -6 نبد 76 -7کسر هزار ریال
همشهری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
فیش های نجومی بایستی به طریقی تامین اعتبار شود.
khodabakhsh
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
پول زور است برادر
بقول اون بنده خدا : پول زور وده !!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
ایضا قبوض گاز که معمولا مبلغ گاز مصرفی از مبالغ دیگه کمتر است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
این تبصره ابفای روستائی چیه که روی قبضای اب میاد ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
با سلام.عمدهترین مشکل وزات نیرو اتلاف شدید منابع اب و برق است.که هرگز نخواسته و یا نتوانسته اند انرا کا هش دهند.لذا برای جبران کسری بودجه سادهترین راه را انتخاب می کنند یعنی افزایش قیمتها و تحمیل ان به مردم. و این یعنی سو ء مدیریت .
منصور اميريان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
سلام. دوستان عزيز خيلي ناراحت نشويد. حتما خبر داريد كه نفت ارزان شده و درآمدهاي دولت كاهش يافته. خبر هم داريد كه هر از چند گاهي صداي اختلاسهاي ميلياري در مي آيد. از فيشهاي نجومي هم كه خبر داريد. حتما خبرهاي ديگري هم هست كه بعد باخبر خواهيم شد. مي بينيد كه خرج هاي وجود دارد كه بايد درامدهايي هم وجود داشته باشد ديگه عزيزم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۴
شركت اب و فاضلاب به هيچ قانوني پاي بند نيست و خودش هر جور بخواد از مردم پول ميگيرد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار