صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معرفی ملیت عاملان حمله تروریستی به فرودگاه استانبول

رئیس جمهور ترکیه گفت: شهروندانی از قرقیزستان، تاجیکستان و داغستان روسیه در حمله تروریستی اخیر به فرودگاه استانبول دخالت داشته‌اند.
کد خبر: ۶۰۳۵۰۲
| |
3532 بازدید

به گزارش تسنیم به نقل از اسپوتنیک، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز سه شنبه در سخنانی تاکید کرد: افرادی از قرقیزستان، تاجیکستان و جمهوری داغستان روسیه در حمله اخیر تروریستی به فرودگاه آتاتورک استانبول دست داشته‌اند.

وی در ادامه تصریح کرد: تاکنون 30 نفر در ارتباط با حمله تروریستی به فرودگاه استانبول بازداشت شده‌اند. از طریق افراد بازداشت شده می توانیم به نتایج مهم و خاصی دست یابیم. این حمله توسط گروه تروریستی داعش سازماندهی و اجرا شده است.

حمله تروریستی به فرودگاه استانبول منجر به کشته شدن 44 نفر و زخمی شدن دهها نفر شده است. این حمله پس از آن صورت گرفته است که بمبگذاران انتحاری در ماه مارس به فرودگاه و متروی بروکسل حمله کردند و در این حملات نیز حداقل 32 نفر جان خود را از دست دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟