صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
شمخانی:

ترور بیولوژیکی مرحوم دادمان یک حدس است

کد خبر: ۶۰۲۲۴۱
| |
6270 بازدید
|
۸
دبیر شورای عالی امنیت ملی درباره علت فوت علی دادمان گفت: ترور بیوتروریستی مرحوم دادمان یک حدس و گمان است.

به گزارش ایسنا دریابان علی شمخانی صبح روز جمعه در جمع راهپیمایان روز قدس درباره آخرین اخبار در خصوص علت فوت مرحوم دادمان، اظهار کرد: احتمال ترور مرحوم دادمان یک حدس و گمان است و بررسی این موضوع زمان‌بر بوده و به تحقیقات دقیقی نیاز دارد.

وی در ادامه افزود: از قبل چنین گزارش‌هایی داشته‌ایم و من روز چهارشنبه تیمی را تشکیل دادم تا این موارد را بررسی کند که در این بررسی‌ها یک دستگاه در مورد پرسنل خود به نتیجه منفی رسید.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در این‌باره خاطرنشان کرد: تحقیقات بیش‌تری نیاز است و نمی‌توان به زودی قضاوت کرد اما اصل بر این است که چنین ترورهایی را بعید بدانیم.

شمخانی گفت: اگر در این زمینه ما به نتیجه‌ای برسیم گزارش آن را ارائه خواهیم کرد.

وی درباره اهمیت روز قدس، افزود: امروزه جهان اسلام به اسلام لیبرالی و تکفیری مبتلاست و آنها سعی می‌کنند موضوع فلسطین را به حاشیه ببرند، اما تجمع مسلمانان در روز قدس برای این است که مساله فلسطین در صدر اولویت‌های جهان اسلام قرار بگیرد.

شمخانی در پایان افزود: روز قدس اهمیت زیادی دارد زیرا هم دفاع از ملت فلسطین است، هم از مظلوم و هم این‌که تلاشی است برای بازگرداندن مساله فلسطین به صدر اولویت‌های جهان اسلام.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
خداوند مرحوم دادمان را رحمت کند ولی مواظب این دوستمون نوباوه باشید که ممکنه علاوه بر ترور به خاطر هوش و ذکاوت فوق تصورش توسط دشمن ربوده شود .
mm
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
جدیدا مد شده مثلا بازیگری هم گفته من را ترور بیولوژیکی کرده اند. بابا بیخیال
ثابتی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
.....مسئولیت مرحوم علی دادمان در نظام چی بوده ، فرضیه ترور بیولوژیکی بر ایشان ، متصور شده!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
سرطان هیچ ربطی به ترور بیولوژیک ندارد و یک مساله خودایمنی بدن است. اگر اینطور باشد این همه مردم عزیز کشور ما هم که از سرطان فوت می کنند باید همه شهید اعلام شوند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
لطفا ریشه اصلی سرطان مردم عادی راهم بررسی کنید شاید آنها هم دچار ترور بیولوژیکی شده باشند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
صحبت از ترور بیولوژیک این روزها برای برخصی مسئولین شایع شده البته اهداف مادی جهت بهره مندی از مزایای ان پشت پرده است
عمو فرید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۱
با سلام،
این آقای دادمان کی بودن و چه سِمتی داشتن ؟!
ناشناس
|
Canada
|
۰۴:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
ایشان کاملا منطقی و درست پاسخ دادند... زنده باد سردار
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟