صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تغییر ساعت کاری مراکز دولتی در شب های قدر

کار تمامی مراکز دولتی در ۱۹ و ۲۳ ماه مبارک رمضان با دو ساعت تاخیر آغاز می‌شود
کد خبر: ۶۰۰۴۲۳
| |
21838 بازدید
|
۳
کار تمامی مراکز دولتی در ۱۹ و ۲۳ ماه مبارک رمضان با دو ساعت تاخیر آغاز می‌شود
 
به گزارش ایسنا، هیات وزیران در جلسه‌ای به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی مصوب کرد، با توجه به فرا رسیدن شب‌های قدر و سوگواری مولای متقیان حضرت علی (ع) ، زمان شروع به کار تمامی وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها ، شرکت‌ها و موسسات دولتی در سراسر کشور در روزهای نوزدهم و بیست‌وسوم ماه مبارک رمضان با دو ساعت تأخیر آغاز شود.
 
در ادامه اعضای هیأت دولت با اختصاص تسهیلات برای خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی موافقت کردند. بر این اساس، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است مبلغ دو هزار میلیارد ریال تسهیلات از طریق بانک عامل برای خرید تضمینی و توافقی محصولات کشاورزی در اختیار سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران قرار دهد.
 
هیأت وزیران به منظور حمایت از تولید داخلی و رفع موانع پیش روی تولیدکنندگان برق بخش خصوصی، مصوب کرد، مطالبات شرکت‌های خصوصی تولیدکننده برق از شرکت سهامی مدیریت شبکه برق ایران و شرکت لوله و ماشین‌سازی ایران از شرکت آب و فاضلاب استان تهران با بدهی همان شرکت‌ها به سازمان خصوصی سازی و سازمان امور مالیاتی کشور تهاتر شود.
 
دولت همچنین نسبت به اصلاح آیین‌نامه ارزیابی اثرات زیست‌محیطی طرح ها و پروژه های بزرگ تولیدی، خدماتی و عمرانی اقدام کرد. اصلاح این آیین نامه با هدف تسریع در فرایند بررسی رسیدگی به گزارش های ارزیابی زیست محیطی طرح ها و در عین حال تقویت ضمانت اجرایی مفاد آیین نامه فوق الذکر با هدف کاهش میزان تخریب محیط زیست و اثرات سوء ناشی از آن انجام گرفت.
 
لوایح موافقتنامه همکاری اقتصادی بین دولت جمهوری اسلامی ایران با دولتهای جمهوری کرواسی و جمهوری لیتوانی از دیگر مصوبات این جلسه هیات وزیران بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۴
اگر کارمندان با دو ساعت تاخیر کار را شروع می کنند پس باید با دو ساعت تاخیر هم از محل کار خارج شوند. چرا خدا و پیغمبر بهانه می شوند برای اینکه از کار کم شود. مگر خداوند در قران نفرموده وای بر کم فروشان؟!
هر چند با این بازده کاری در بسیاری از ادارات کار کردن و کارنکردن خیلی هم تفاوت ندارد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۵
چون کارخونجات جزء این قانون نیستن پس روزه هم تعطیله
رامين
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
فكر كنم شما روزه نميگيري
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار