صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برج آزادي شست‌وشو مي‌شود

کد خبر: ۵۹۴۷۲
| |
4452 بازدید
آلودگي صوتي ناشي از فرود هواپيماها در فرودگاه مهرآباد ازجمله مشكلات مهم جنوب غرب تهران است.

به نوشته «همشهري»، شهردار منطقه 9 با بيان اين مطلب اضافه كرد كه اين آلودگي صوتي اثرات زيست‌محيطي بسياري در پي دارد و بايد اثرات منفي آن را كاهش دهيم.

عليرضا جعفري كه ديروز در جمع خبرنگاران سخن مي‌گفت، ادامه داد: با توجه به اينكه پادگان جي فرصت مناسبي براي افزايش سرانه‌هاي خدماتي، اجتماعي و فرهنگي است بايد در طراحي توسعه آن به‌گونه‌اي عمل شود تا مشكلات منطقه در بلندمدت از بين برود.
وي افزود: ايجاد مراكز خدماتي در كنار پادگان جي مي‌تواند بسياري از مشكلات منطقه را حل كند.

به گفته جعفري تغيير عملكرد فضاي پيراموني فرودگاه از نگاه مسكوني به نگاه خدماتي بايد مورد توجه قرار گيرد.

شهردار منطقه 9 مسائل ترافيكي را از ديگر مشكلات محدوده فرودگاه مهرآباد دانست و گفت: مسافران بسياري كه قصد عزيمت به فرودگاه را دارند از محدوده منطقه ما عبور مي‌كنند كه اين از فرصت‌هايي است كه وجود اين فرودگاه براي ما فراهم كرده اما مسائل ترافيكي حاصل از اين تردد‌ها كه اوج آن در ورود و خروج حجاج از كشور قابل لمس است از جمله مشكلات منطقه است.

جعفري در ادامه خاطرنشان كرد: وجود برج بزرگ آزادي از مهم‌ترين شاخصه‌هاي اين منطقه است كه به‌عنوان يك المان شهري داراي كاركرد فرهنگي و اجتماعي است.

وي با بيان اينكه مسئوليت مسائل شهري برج آزادي بر عهده سازمان زيباسازي شهرداري تهران است، از شست‌وشوي اين برج در پايان ماه جاري خبر داد و گفت: مطالعات و بررسي‌ها در اين خصوص انجام شده و مذاكرات با پيمانكاري كه قابليت شست‌وشوي برج با حفظ مسائل مربوط به ميراث فرهنگي را دارد انجام شده و به‌زودي اين كار آغاز مي‌شود.

جعفري ادامه داد: يكي از محدوديت‌هايي كه در شست‌وشوي اين برج وجود دارد، عدم استفاده از داربست است؛ ازاين‌رو بايد از تجهيزات خاصي استفاده كرد كه در اين خصوص كارگراني در خارج از كشور آموزش ديده‌اند تا كار شست‌وشو از سوي آنان انجام گيرد. همچنين در قسمت‌هايي از برج كه نياز به كاشي‌كاري دارد از كاشيكاران مجرب و اصفهاني استفاده مي‌كنيم.

وي با اشاره به‌وجود 4 تپه در 4 گوشه ميدان آزادي گفت: طراحي براي توسعه ميدان انجام شده كه پس از انجام بررسي‌هاي لازم اين كار صورت مي‌گيرد.

شهردار منطقه 9 به محله امامزاده عبدالله در اين منطقه اشاره و عنوان كرد: زيارتگاه امامزاده عبدالله كه 2 فرزند حضرت عباس(ع) در آنجا مدفون شده‌اند از جمله اماكني است كه بسيار غريب واقع شده و براي شهروندان تهراني ناآشناست از اين‌رو بايد با رسيدگي به اين مكان مقدس آن را به قطب فرهنگي و مذهبي منطقه تبديل كنيم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
France
|
۱۶:۵۲ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۲
خودآزادی نیازبه شتستشوی قانونی دارد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟