صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ضعف شیعه و پیدایش داعش از نگاه شاهرودی

مراسم عمامه‌گذاری تعدادی از طلاب مدرسه علمیه مجد (مجدالدوله تهران)، امروز 12 خردادماه در دفتر آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی برگزار شد.
کد خبر: ۵۹۴۲۶۰
| |
7775 بازدید

مراسم عمامه‌گذاری تعدادی از طلاب مدرسه علمیه مجد (مجدالدوله تهران)، امروز 12 خردادماه در دفتر آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی برگزار شد.

به گزارش «شبستان»، آیت‌الله هاشمی شاهرودی با بیان اینکه معارف غنی شیعه در طول تاریخ به دلیل تبلیغ ناقص، گسترش اندکی یافته است، گفت: سایر مذاهب به دلیل تبلیغ گسترده، اندیشه‌های خود را که نازل تر از معارف شیعی است، توسعه دادند.

نایب رییس مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: وضعیت تبلیغ معارف شیعه، مناسب نیست؛ این در حالی است که طلاب اهل سنت گاهی بدون چشمداشت مادی به تبلیغ می‌پردازند.

این استاد درس خارج حوزه اضافه کرد: گروه‌های تروریستی مانند داعش با تبلیغ در روستاها و شهرهای کوچک پدید آمدند و گسترش یافتند؛ بنابراین باید طلاب، تبلیغ در اقصی نقاط کشور و جهان را وجهه همت خود قرار دهند.

آیت‌الله هاشمی شاهرودی با بیان اینکه امام خمینی (ره)، انقلابی را برپا و اسلام را احیا کرد و شیعه را عزت بخشید، افزود: فهم مشکلات و فتنه‌های داخلی و خارجی، وظیفه مهم طلاب و روحانیون است.

وی اظهار کرد: بیداری اسلامی منتج از انقلاب ایران توسط استکبار و ایادی آنها به انحراف کشیده شد؛ به طوری که مسیحیت، دین عطوفت و مهربانی لقب گرفته و اسلام، دین خشونت و کودک‌کشی!

این استاد حوزه، درک روح اسلام، عظمت نظام اسلامی و اهداف دشمنی مخالفان اسلام و انقلاب را مهم‌ترین وظایف طلاب دانست و گفت: طلاب با درک جنگ فرهنگی و عقیدتی دشمن، تمام ظرفیت‌ها را بسیج کنند؛ هرچند غافل هستیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟