صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ناطق نوری در هیچ شبکه اجتماعی فعالیت ندارد

دفتر ناطق نوری با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: شبکه‌های اجتماعی مدعی وابستگی به حجت الاسلام ناطق نوری رسمیت ندارد.
کد خبر: ۵۸۰۰۸۸
| |
1975 بازدید

دفتر ناطق نوری با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: شبکه‌های اجتماعی مدعی وابستگی به حجت الاسلام ناطق نوری رسمیت ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در پی انتشار برخی اخبار مبنی بر راه اندازی صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی با ادعای داشتن نسبت با حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری یا حتی به نام وی، دفتر وی بیانیه‌ای به این شرح صادر کرد:

در پی راه اندازی صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی با ادعای داشتن نسبت با حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری یا حتی به نام وی، بدینوسیله به اطلاع عموم می‌رساند که مشاور الیه در هیچ یک از شبکه‌های اجتماعی حضور نداشته، لذا مسئولیتی در قبال مطالب مندرج در این صفحات را ندارند.

بدیهی است مسئولیت قانونی درج مطالب در صفحاتی به نام وی یا عناوین دیگر از قبیل حامیان، دوستداران و... بر عهده مؤسسین این صفحات بوده و در صورت اقداماتی چون جعل عنوان و نشر اکاذیب تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟