صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اظهارات سخیف وزیر خارجه بحرین علیه ایران

وزیر خارجه بحرین مدعی شد که کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس برای مقابله با ایران جدی هستند و تهران باید تغییری اساسی در سیاست خارجی خود ایجاد کند.
کد خبر: ۵۷۷۶۳۷
| |
11865 بازدید
|
وزیر خارجه بحرین مدعی شد که کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس برای مقابله با ایران جدی هستند و تهران باید تغییری اساسی در سیاست خارجی خود ایجاد کند.

به گزارش تسنیم شیخ «خالد بن احمد آل خلیفه» وزیر خارجه بحرین، روز جمعه اعلام کرد، کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس برای مقابله با ایران در ارتباط با سیاست خارجی آن، جدی هستند و تهران باید از حمایت از سازمان‌هایی در خاورمیانه دست بردارد.

شیخ خالد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سعودی «العربیه» گفت: «ما به ایران و به همه حامیان آن پیام می‌فرستیم که ما اینک برای مقابله با آن جدی هستیم و هیچ تردیدی در دفاع از دولت‌های‌مان، ملت‌های‌مان، منافع‌مان و برداران‌مان در منطقه نداریم؛ برای اینکه این موضوع برای ما مسئله‌ای حیاتی است.»

وی در جایگاه وزیر خارجه یک کشور کوچک عربی اعلام کرد: بحرین و دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج‌فارس برای گشودن صفحه‌ای جدید با ایران آماده هستند. اولین و مهم‌ترین گام این است که ایران باید تغییری ریشه‌ای در سیاست خارجی خود در قبال دولت‌های منطقه صورت دهد و این تغییر همچنین شامل متوقف کردن حمایت از حزب‌الله لبنان و دیگر گروه‌ها است.»

وزیر خارجه بحرین درباره اظهارات اخیر «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا در گفت‌وگویش با مجله «آتلانتیک» که در آن ایران و عربستان را به همکاری فراخوانده است، گفت: «هیچ تغییری در سیاست نمی‌بینم.»

وی از اهمیت هرگونه اختلافات با آمریکا درباره این اظهارات اوباما کاست و گفت: «روابط با آمریکا تاریخی و مستحکم است.»

طبق این گزارش، اوباما، ماه گذشته در گفت‌وگو با مجله آتلانتیک متذکر شد، رقابت منطقه‌ای میان عربستان و ایران، به تغذیه کشمکش‌ها دریمن، عراق و سوریه منجر شد و عربستان باید مشارکت رقیب سرسخت خود را در اداره منطقه بپذیرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۱۹
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
استان بحرین کی دوباره به کشر الحاق میشه ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
خاك بر سر كشورهاي حاشيه خليج فارس كه امريكا داره ازشون مثل برده استفاده مي كنه
سید مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
روابط تاریخی بحرین با امریکا ؟؟؟؟
بحرین و امریکا رویهم چقدر تاریخ دارن مگه؟ شوخی کرده ، جدی نگیرید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
کاش یکی از این دولتمردان که می گفتند هیچ وقت یک ایرانی را تهدید نکن جواب اینها را می داد .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
آخه این مگس چاق ارزش پاسخگویی نداره
بنده خدا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
سلام . یقینا همه تجربه کرده اند که گاهی وقتها انسان در تقابل با برخی به یک نتیجه میرسد و آن اینکه طرف داره از حق انسانهای دیگر سوء استفاده می کند بعبارتی اکسیژن موجود در هوا را بیخود مصرف می کند حالا حکایت این خالد بن احمد است که الکی الکی داره نفس میکشه راستی ما چه زمانی بحرین را به این جماعت دادیم ؟
سليمان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
جناب شيخ ابتدا شما اجاز دهيد كه ملت بحرين خود مسئولان شان را انتخاب كنند بعد اگر انتخاب شديد بيايد در خصوص سياست خارجي حرف بزن.
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
معنی سخیف را هم فهمیدیم
حامد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
آقای روحانی قرار بود عزت را به پاسپورت ایرانی برگردونند
كارشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
«ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست// عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری»
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۴
منظور از "کشور بحرین" همون شبه جزیره خودمونه که 40-50 سال از ایران جدا شد...؟؟؟
اما انگار نـــــــــه....!!!!!!
هرگز نباید دشمن را ضعیف و کوچک بشماریم.... حتی بحرین.... رو............
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟