تصویر: رها كردن ميمون در غار حرا!
کد خبر: ۵۷۴۴۱
| | 102708 بازدید
مسئولان سعودي با رها كردن ميمونهاي تربيت شده در اطراف غار حراء درصدد از بين بردن آداب و سنتهاي پيامبر، آثار وحي الهي و اذيت و آزار زائران اين مكان مقدس هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در مكه، مسئولان عربستان سعودي كه خود را خادمين حرمين شريفين «مسجد رسولالله و حرم امن الهي» ميخوانند، مدتي است درصدد از بين بردن آداب و سنتهايي هستند كه شيعه و سني در آن اتفاق نظر و اجماع دارند.

اقدام مشكوك سران سعودي در تخريب و توهين به عبادتگاه و محل نزول وحي الهي، نمونه بارز اهانت مقامات اين كشور به غار حراء است.
طبق دستور مقامات عربستان كه به تبعيت از وهابيت دست به اقداماتي عليه زائران مي زنند، چند سال پيش در اطراف غار حراء چند قلاده ميمون دستآموز رها شدند كه امروز با زاد و ولد تعداد آنها زياد شده و چهره بسيار زشت و توهينآميزي به آن محل داده و باعث دزديدن وسايل زائران ميشود.

اين درحالي است كه در مقابل اين امر، شاهد ساخت بازارها و مراكز خريد شيك و مجللي هستيم كه انسان را ياد شهرهاي توريستي اروپا مياندازد و جاي سؤال است كه آيا در اين سالها نميشد اقدامي جهت تسهيل زيارت زائران عبادتگاه پيامبر و محل نزول وحي الهي انجام داد و در حفظ حرمت آن كوشيد.
رفتار مأموران سعودي با زائران به خصوص زائران ايراني خلاف اين را نشان ميدهد.

ايجاد مزاحمت براي زائران در اجراي مناسك، توهين و انگشتنگاري از زائران، ممانعت از ورود بانوان ايراني و اقدامات متعدد از اين دست، پرده از اقدام ظالمانه سران سعودي برميدارد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۰
هرچه کنی به خود کنی
گرچه که نیک وبد کنی با تشکر
براستي شايد اگر دوباره پيامبر در اين عصر مبعوث ميشد و قران مجددا نازل مي شد اول سر سوره گفته مي شد:
الهي پناه مي برم به تو از شر انسان رانده شده.
يا مهدي چشمان خسته ما منتظر ظهور تست. همه را را فساد فراگرفته از سرزمين وحي تا سرزمين ايران.
مهدي جان بيا...
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟







