میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لژيونر ٢٠ساله فوتبال ايران مورد توجه روزنامه هاي تركيه!

لژیونر 20 ساله فوتبال ایران این روزها مورد توجه رسانه‌های کشور ترکیه قرار گرفته و انتقال این بازیکن به سن پترزبورگ روسیه در کشور ترکیه بازتاب وسیعی پیدا کرده است.
کد خبر: ۵۷۲۶۱۶
| |
5379 بازدید

لژیونر 20 ساله فوتبال ایران مورد توجه روزنامه‌های ترکیه‌ای قرار گرفته است.
به گزارش تابناک ورزشی، خبرآنلاین نوشت: بازیکن جوان ایرانی از ماه آینده تمرینات خود را با تیم سن پترزبورگ روسیه آغاز می کند. او حسین داداش زاده نام دارد؛ بازیکنی که در تیم جوانان دیرمن ترابوزان توپ می زند. این جوان متولد شهر بناب در آذربایجان شرقی، در ترکیه اینقدر خوب بوده که حالا رسانه های این کشور هم به تعریف و تمجید از او بپردازند. انتقال این بازیکن به سن پترزبورگ روسیه حالا تبدیل به سوژه داغ رسانه های ترکیه شده است.
داداش زاده در پست هافبک طراح بازی می کند. او 4 ماه به دلیل مصدومیت دور از میادین بود اما به زودی تمریناتش را در ورزشگاه لوژینکی با سن پترزبورگ آغاز می کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات