کاتب نماینده گرمسار و آرادان در مجلس دهم شد

فرماندار حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان گفت: نتایج شمارش آرا در حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان از انتخاب غلامرضا کاتب به عنوان نماینده این دو شهرستان در مجلس دهم حکایت دارد.
کد خبر: ۵۷۰۹۶۹
| |
11057 بازدید

فرماندار حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان گفت: نتایج شمارش آرا در حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان از انتخاب غلامرضا کاتب به عنوان نماینده این دو شهرستان در مجلس دهم حکایت دارد.

به گزارش مهر، داریوش طاهری با بیان اینکه در حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان غلامرضا کاتب با ۲۳ هزار و ۶۸۸ رأی اکثریت آراء در مجلس شورای اسلامی ماندگار شد، اظهار داشت: در این بین اردشیر مطهری با ۱۳ هزار و ۶۱۸ رأی نفر بعدی به شمار می رود.

وی تصریح کرد: در حوزه انتخابیه گرمسار و آرادان در مجموع شش نفر برای کسب یک کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی به رقابت پرداختند.

فرماندار حوزه انتخابیه شهرستانهای گرمسار و آرادان با تقدیر از حضور پرشور مردم در انتخابات هفتم اسفند ماه جاری تصریح کرد: ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی یکبار دیگر با حضور خود پیام مهمی به بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی دادند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت