علی کریمی، فردا ظهر در پرسپولیس
با اینکه تمدید قرارداد علی کریمی با پرسپولیس قطعی به نظر میرسد، اما طرفین هنوز بر سر تمام مفاد قرارداد به توافق نهایی نرسیدهاند.
به گزارش گل؛ بعد از اینکه عباس انصاریفر و علی کریمی با هم جلسه ای برای تمدید قرارداد برگزار کردند، هیات مدیره باشگاه از مدیریت خواست تا به هر ترتیب که شده با این بازیکن قرارداد امضا و مبلغ درخواستی اش پرداخت بشود.
امروز مدیر برنامه های علی کریمی عنوان کرد که احتمال پیوستن او به پرسپولیس 99 درصد است و گویا دلیل برگزاری جلسه فردا، فقط برای توافق کردن بر سر نوع پرداخت مبلغ قرارداد خواهد بود.
علی کریمی اصرار دارد که بخشی از مبلغ قراردادش را همان ابتدا بگیرد و مذاکرات فردا مشخص خواهد کرد که باشگاه موفق به اجابت این درخواست کریمی خواهد شد یا خیر.
بعد از اینکه رفتن علی کریمی به خارج کشور، صد در صد منتفی شد، باشگاه پرسپولیس و استیل آذین از مهمترین مشتریان کریمی هستند.



