صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
المانتیور:

نمایش فیلم سپاه آمریکایی‌ها را عصبانی کرد

یک رسانه آمریکایی اهدای نشان افتخار از سوی فرمانده کل قوای ایران به فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بسیار مهم ارزیابی کرد.
کد خبر: ۵۶۵۳۲۰
| |
11074 بازدید
یک رسانه آمریکایی اهدای نشان افتخار از سوی فرمانده کل قوای ایران به فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بسیار مهم ارزیابی کرد.

به گزارش فارس، وبگاه تحلیلی «المانتیور»  اهدای نشان افتخار از سوی فرمانده کل قوای ایران به فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را بسیار مهم ارزیابی کرد و نوشت: نمایش فیلم مواجهه نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران با نیروهای آمریکایی و تسلیم شدن آن‌ها، آمریکایی‌ها را عصبانی و بهت زده کرد.

بر اساس این گزارش، با این‌که تفنگداران آمریکایی 16ساعت بعد آزاد شدند اما ایران تلاش کرده تا به تصویر کشیدن این حادثه را نشانه‌ای از قدرت نیروهای خود در خلیج فارس نشان دهد.

از دیدگاه این رسانه، اهدا نشان فتح که تنها به افراد معدودی از نظامیان و مقام‌های ارشد سیاسی که در برهه جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران نقش داشتند، نشان از اهمیت این ماجرا داشت.

این رسانه آمریکایی در خاتمه نوشت:  تبلیغات در باره این حادثه و موارد دیگر در خلیج فارس چون نمایش تصویر پرواز پهپاد سپاه بر فراز ناو جنگی آمریکا پیام سازش ناپذیری ایران بعد از توافق هسته‌ای است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟