میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشته‌ شدن متحد سرشناس مادورو

کد خبر: ۵۶۲۵۴۷
| |
8890 بازدید
براساس اعلام دادستانی کاراکاس، متحد سرشناس رئیس‌جمهوری ونزوئلا به دست افراد مسلح کشته شد؛ جرمی که به گفته رهبر سوسیالیست ونزوئلا انگیزه‌های سیاسی دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه،‌ ریکاردو دوران تروجیلو 45 ساله سه‌شنبه شب در نزدیکی منزلش در کاراکاس به ضرب گلوله افراد ناشناس از پای درآمد.

دوران سابقا روزنامه‌نگار بود و ریاست گروه رسانه‌ای مجلس ملی را به دست داشت و گفته می‌شود که قربانی کشتار هدفمند و یا سرقت قرار گرفته است.

وی یکی از حامیان اصلی نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا بود که اخیرا درگیری سیاسی بسیاری با اپوزیسیون پیدا کرده بود. دادستان‌های کاراکاس به نقل از شاهدان عینی گفتند که سه‌ مرد در غرب پایتخت به دنبال دوران بودند و زمانی که حمله کردند با مقاومت دوران روبرو شدند.

مادورو مرگ این متحد سرشناسش را که به گفته وی فردی "متعهد به انقلاب" بود، محکوم کرد و آن کسانی که به جنگ علیه مردم ونزوئلا ادامه می‌دهند، مقصر دانست.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات