صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

پلمب ۱۳ صرافی غیرمجاز

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب ۱۳صرافی غیرمجاز خبر داد.
کد خبر: ۵۶۱۷۸۰
| |
4452 بازدید

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی از پلمب ۱۳صرافی غیرمجاز خبر داد.

سیدعبدالمجید اجتهادی در گفت‌وگو با فارس با اعلام این خبر گفت: مطابق قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز خرید و فروش ارز باید در صرافی‌های مجاز صورت گیرد.

وی افزود: هر گونه خرید و فروش یا حمل و نگهداری ارز به صورت غیرمجاز تخلف محسوب شده و مرجع رسیدگی به این تخلف سازمان تعزیرات حکومتی است.

مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات تصریح کرد: بر اساس گزارشی که از بانک مرکزی دریافت کردیم 13 صرافی به صورت غیرمجاز فعالیت می‌کردند که امروز پلمب شدند، همچنین بر اساس اسناد و مدارک هر میزانی که این صرافی‌ها ارز خرید و فروش کرده باشند به همان میزان جریمه خواهند شد.

اجتهادی با بیان اینکه این صرافی‌ها در خیابان جمهوری، خیابان فردوسی و چهارراه استانبول بود، تأکید کرد: در بررسی‌ها مشخص شد که این 13 صرافی غیرمجاز نقش اساسی در تأمین ارز غیرقانونی بازار داشتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...