میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تکذیب شیوع آنفلوآنزای خوکی در استان خوزستان

کد خبر: ۵۵۷۴۸۲
| |
4808 بازدید
دکتر شکر الله سلمان زاده رئیس مرکز بهداشت استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار تابناک خوزستان ضمن تکذیب خبر شیوع بیماری آنفلوآنزای خوکی اظهار کرد: هیچگونه علائمی از بیماری آنفلوآنزای خوکی در استان خوزستان و حتی در سطح کشور مشاهده نشده است.

وی افزود: تنها آنفلوآنزای موجود در سطح استان، همان نوع H1N1 و به صورت انسانی است که به صورت طبیعی پس از سال ۸۸ هرساله در فصل پاییز به مدت دو هفته شیوع پیدا کرده و پس از آن مدت فروکش خواهد کرد که در حال حاضر در سراشیبی فروکش خود در استان می باشد.

دکتر سلمان زاده خاطرنشان کرد: با وجود اینکه این بیماری موجب مرگ افراد مبتلا خواهد شد اما کاملاً در استان خوزستان مهار شده است و موارد ابتلا به شدت کاهش یافته است.

صبح امروز خبری مبنی بر مرگ سه نفر در شهرهای شمالی خوزستان به نقل از یکی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی منتشر شده بود که علت مرگ آنان آنفلوآنزای خوکی بیان شده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت