معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مصرف مواد مخدر برای افزایش راندمان کاری بزرگترین باور غلطی است که در جامعه کاری و کارگری وجود دارد.
به گزارش ایسنا، پرویز افشار در همایش استانی پیشگیری از آسیب های اجتماعی با اولویت اعتیاد در جامعه کار و تولید با هدف آسیب شناسی و دستیابی به راهکارهای عملی اظهار کرد: مطابق با سیاست های کلان تعیین شده کشور در طول برنامه ششم توسعه، اعتیاد در کشور باید 25 درصد کاهش یابد.
وی افزود: الگوی مصرف مواد مخدر تغییر کرده است و اکنون 65 درصد معتادان شاغل و 55 درصد آنها متاهل هستند و این نشان دهنده این نکته است که دیگر بی خانمانی، نداشتن خانواده، تجرد و نداشتن شغل از عوامل بروز پدیده اعتیاد نیست.
این مقام مسئول با بیان اینکه مصرف مواد مخدر برای افزایش راندمان کاری بزرگترین باور غلطی است که در بین جامعه کاری و کارگری و حتی برخی کارفرمایان وجود دارد، گفت: اگر نسبت به این باورها و فرهنگهای غلط غفلت شود در نهایت عوامل توسعه که نیروی انسانی است را از دست خواهیم داد.
در ادامه این همایش صفاتیان رئیس کارگروه مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با اشاره به اینکه نظر مجمع استفاده از همه توان و ظرفیت های کشور برای مقابله با اعتیاد است، گفت: امروز به دنبال مدیریت در حوزه مصرف مواد مخدر، برنامه و اقدامات جدید در حوزه کاهش تقاضا و پیش گیری هستیم.
وی افزود: در محیط های کارگری در کنار اعتیاد باید مجموعه ای از آسیب های اجتماعی را مورد توجه قرار داد که در این بین استرس و خشم از مهمترین عوامل اعتیاد است که خود ریشه در عواملی همچون نوع کار، محیط کار، یکنواختی و خستگی دارد.