پیکر رکن آبادی فردا تشییع می‌شود

پیکر غضنفر رکن آبادی سفیر سابق ایران در لبنان ساعت 9 صبح فردا جمعه از طریق فرودگاه مهرآباد وارد کشور می شود.
کد خبر: ۵۵۰۲۵۳
| |
5541 بازدید
پیکر غضنفر رکن آبادی سفیر سابق ایران در لبنان ساعت 9 صبح فردا جمعه از طریق فرودگاه مهرآباد وارد کشور می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیکر مرحوم رکن آبادی پس از انجام مراسم رسمی در فرودگاه مهرآباد و برگزاری نماز جمعه تهران از مصلای تهران تشییع می شود.

روز چهارشنبه گذشته منابع آگاه اعلام کردند پیکر غضنفر رکن‌آبادی، سفیر سابق ایران در لبنان شناسایی شد.

پس از حضور دو تن از اعضای خانواده رکن‌آبادی در عربستان و انجام آزمایش‌های دی‌ان‌ای و تطبیق شواهد و تصاویر مشخص شد که غنضفر رکن‌آبادی در فاجعه منا از دنیا رفته است.

غضنفر رکن آبادی در سال 1345 در قم متولد شد و از سال 1389 تا اردیبهشت 1393 به عنوان سفیر ایران در لبنان خدمت کرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟