توضیح پلیس فرانسه درباره گروگانگیری دیشب
منابع آگاه پلیس فرانسه گفتند افراد مسلحی که سه شنبه شب اقدام به گروگان گیری در شمال این کشور کردند ارتباطی با حملات 13 نوامبر (22 آبان) ندارند.
کد خبر: ۵۴۹۸۵۵
| | 7292 بازدید
منابع
آگاه پلیس فرانسه گفتند افراد مسلحی که سه شنبه شب اقدام به گروگان گیری
در شمال این کشور کردند ارتباطی با حملات 13 نوامبر (22 آبان) ندارند.به گزارش ایرنا به نقل از رویترز از پاریس، یک مقام آگاه پلیس گفت: رویداد سه شنبه اقدامی تروریستی نیست و یک اقدام برای سرقت بوده است.
افراد مسلح سه شنبه شب در شهر «روبه» در شمال فرانسه در یک پمپ بنزین اقدام به گروگان گیری افرادی از جمله مدیر یک بانک و خانواده اش کردند. بنا بر گزارش ها در این رویداد و تیراندازی های مرتبط با آن چند نفر مجروح شدند.
شهر روبه زادگاه یکی از افراد مظنون به دست داشتن در حملات 22 آبان پاریس است که 130 کشته بر جا گذاشت و از آن هنگام پلیس این کشور در حالت آماده باش بوده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


