صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بانک آلمانی جریمه معامله با ایران را پذیرفت

بانک آلمانی «دویچه بانک» به دلیل نقض تحریمهای آمریکا در معامله با ایران به پرداخت ۲۵۸ میلیون دلار جریمه نقدی محکوم شد.
کد خبر: ۵۴۴۸۱۶
| |
5064 بازدید
بانک آلمانی «دویچه بانک» به دلیل نقض تحریمهای آمریکا در معامله با ایران به پرداخت ۲۵۸ میلیون دلار جریمه نقدی محکوم شد.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، بانک آلمانی دویچه بانک جریمه نقدی به دلیل نقض تحریمهای آمریکا علیه ایران را پذیرفت. این بانک به اتهام معامله با ایران به پرداخت ۲۵۸ میلیون دلار جریمه محکوم شده است.

پیش از این نیز خبری مبنی بر جریمه «کومرتس بانک» آلمان به اتهام نقض تحریم های آمریکا علیه کشورهای ایران، کره شمالی و سودان منتشر شده بود.

شعبه نیویورک این بانک در گزارش سه ماهه خود اعلام کرد احضاریه ای دریافت کرده است که بایستی اسناد گسترده ای را به مقامات آمریکا ارائه کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟