صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فیروز! خود كرده را تدبير نيست

فيروز كريمي كه اين‌چنين نگران برداشت فرزندان و نوه‌هايش از رفتار پدر و پدربزرگشان است يادش رفته زماني كه در كنار نيمكت مقابل دوربين‌هاي عكاسان و رسانه‌ها قرار مي‌گيرد، چگونه با حركات نادرست توجه همگان را به خود جلب و خود را مضحكه اين و آن مي‌كند. بله فيروزخان خود كرده را تدبير نيست.
کد خبر: ۵۳۵۹۵
| |
2431 بازدید

منشور اخلاقي خيلي‌ها را به جنب و جوش انداخته، از آنها كه حروف مخفف اسم و فاميل‌شان سر زبان‌ها افتاده گرفته تا بقيه كه به خودشان شك دارند. خيلي‌ها هم از همان ابتدا خودشان را مبري از هرگونه تخلفي مي‌ديدند و با كلي مصاحبه و جار و جنجال، رأي به بي‌گناهي خودشان دادند.

به نوشته جوان؛ اما با داغ شدن دوباره تنور اين منشور، نام دو تن از مربيان ليگ برتري بار ديگر سر زبان‌ها افتاده كه اتفاقاً يكي از آنها هم به شدت از سازمان ليگ و مطرح شدن نامش به عنوان يكي از محرومان گلايه دارد. شنيده شده فيروز كريمي بلافاصله پس از آنكه در گمانه‌زني‌ها اسم خود را شنيد، وقت را تلف نكرد و با سرعت هر چه تمام خود را به خيابان سئول و ساختمان فدراسيون فوتبال رساند.

از قضا يك‌راست هم به اتاق عزيزمحمدي رفته و تا آنجا كه توانسته صدايش را بلند كرده: براي چي و به چه جرمي اسم من را سر زبان‌ها انداخته‌ايد؟ چرا اينقدر بي‌رحمانه با آبروي افراد بازي مي‌كنيد؟ مگر تا به حال به خلافي متهم شده‌ام كه اين بار دوم باشد؟ منشور ديگر چه صيغه‌‌اي است؟ در اين منشور فقط آبروي افراد ريخته مي‌شود و بس ... داد و بيدادهاي فيروز پس از دقايقي فروكش مي‌كند. البته بهتر است بگوييم ديگر تواني براي فرياد زدن نداشت. فدراسيون‌نشين‌ها هم از فرصت استفاده كرده و او را به خارج از اتاق عزيز‌محمدي هدايت كردند تا رئيس سازمان ليگ نفسي تازه كند. هر چند كه خبرنگاران و عكاسان موفق به ثبت اعتراضات كريمي نشدند.

در اينكه زمان به سرعت سپري مي‌شود و هنوز تكليف بازيكنان و مربيان محروم مشخص نشده شكي نيست، اما اين دليل نمي‌شود كه اشخاص به خود اجازه دهند و با هر لحن و لفظي سازمان ليگ را خطاب قرار دهند.

از طرفي همه مي‌دانيم، مربيان از ما هم بهتر مي‌دانند كه دلالي در فوتبال ايران حرف اول و آخر را مي‌زند و اگر قرار به تحقيق و تفحص دقيق وكامل باشد قطعاً تعداد محرومان بسيار بيشتر از اينها خواهد بود. اي كاش مربيان پيش از تدوين منشور اخلاقي هم به فكر حفظ آبروي خود مي‌افتادند.

فيروز كريمي كه اين‌چنين نگران برداشت فرزندان و نوه‌هايش از رفتار پدر و پدربزرگشان است يادش رفته زماني كه در كنار نيمكت مقابل دوربين‌هاي عكاسان و رسانه‌ها قرار مي‌گيرد، چگونه با حركات نادرست توجه همگان را به خود جلب و خود را مضحكه اين و آن مي‌كند. بله فيروزخان خود كرده را تدبير نيست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟