پارلمان بلژیک با تهدید بمب گذاری تخلیه شد

در پی اعلام هشدار بمب گذاری در ساختمان پارلمان فدرال بلژیک، این ساختمان صبح چهارشنبه تخلیه شد.
کد خبر: ۵۳۳۸۰۷
| |
4002 بازدید
در پی اعلام هشدار بمب گذاری در ساختمان پارلمان فدرال بلژیک، این ساختمان صبح چهارشنبه تخلیه شد.

به گزارش روزنامه فرانسوی زبان 'لو سوآر' بلژیک، 'ژان مارک نوله' (Jean-Marc Nollet) نماینده پارلمان این کشور خبر هشدار بمب گذاری را که ساعت 9 صبح امروز به وقت بروکسل (10 و 30 دقیقه به وقت تهران) سبب تخلیه کامل ساختمان پارلمان شد، تایید کرد.

این گزارش حاکی است: پلیس بلژیک ساعت 7 و 47 دقیقه صبح امروز تماس تلفنی از فرد ناشناسی را با هشدار بمب گذاری در ساختمان پارلمان دریافت کرد و بلافاصله کار تخلیه کارکنان و انتقال آنان به پارک بروکسل آغاز شد.

این گزارش با اشاره به حضور پلیس نظامی و انتظامی در محل و آغاز عملیات جست و جو، افزود: هنوز هویت فرد تماس گیرنده مشخص نشده است.

اطلاعات بیشتری از این هشدار منتشر نشده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟