صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پاپ فرانسیس با اوباما دیدار می‌کند

رهبرکاتولیک‌های جهان به عنوان بخشی از نخستین سفرش به آمریکا روز چهارشنبه توقف کوتاهی در واشنگتن برای دیدار با رئیس جمهوری آمریکا خواهد داشت اما روز چهارشنبه همچنین مصادف است با یوم کیپور (روز آمرزش)، مقدس‌ترین روز سال برای یهودیان.
کد خبر: ۵۳۲۷۸۵
| |
2404 بازدید
رهبرکاتولیک‌های جهان به عنوان بخشی از نخستین سفرش به آمریکا روز چهارشنبه توقف کوتاهی در واشنگتن برای دیدار با رئیس جمهوری آمریکا خواهد داشت اما روز چهارشنبه همچنین مصادف است با یوم کیپور (روز آمرزش)، مقدس‌ترین روز سال برای یهودیان.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، پاپ فرانسیس روز پنجشنبه در یکی از نشست‌های مشترک کنگره سخنرانی خواهد کرد و پیش از رفتن به نیویورک برای ادامه برنامه‌اش، چند توقف دیگر در واشنگتن خواهد داشت.

ملیسا راجرز، مدیر اجرایی دفتر روابط همسایگی و مذهبی کاخ سفید به خبرنگاران گفت: پاپ فرانسیس برنامه پیچیده‌ای برای این سفر دارد در نتیجه تا آنجا که بتوانیم طبق برنامه پیش می‌رویم.

بن رودز، معاون مشاور امنیت ملی باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفت: برنامه پاپ فرانسیس شامل حضور در کنفرانسی در فیلادلفیا و نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک خواهد بود که هر دو نزدیک‌ به روز "یوم کیپور" برنامه‌ریزی شده‌اند.

وی افزود: واتیکان بسیار همراه است و ما تلاش می‌کنیم تا جامعه یهودی آمریکا بتواند بخشی از تلاش‌های مهم بین ادیانی باشد که از اهداف سفر پاپ است.

مضمون یوم کیپور کفاره دادن و توبه کردن است و یهودیان به صورت سنتی این روز را به روزه داری و عبادت سپری می‌کنند و اغلب کل روز را به انجام اعمال دینی و مذهبی می‌گذرانند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار