صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

يوروفايتر فروش 28 فروند جنگنده به کويت را تاييد کرد

این کنسرسیوم در بیانیه ای بدون آنکه به مبلغ این سفارش اشاره ای کند؛ از توافق ایتالیا و کویت در مورد 28 یوروفایتر تایفون استقبال کرد. بر اساس اطلاعات رسانه ها مبلغ این قرارداد احتمالا چندین میلیارد یورو خواهد بود. این توافق در پی سفارش 12 فروند جنگنده توسط سلطان عمان در دسامبر 2012 انجام شد و مدرک دیگری در جهت منافع فزاینده یوروفایتر تایفون در جهان و به ویژه در منطقه خلیج فارس است.
کد خبر: ۵۳۱۰۷۶
| |
2176 بازدید
کنسرسیوم اروپایی یوروفایتر تایفون روز جمعه در بیانیه ای فروش 28 فروند جنگنده تایفون به کویت را تایید کرد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، این کنسرسیوم در بیانیه ای بدون آنکه به مبلغ این سفارش اشاره ای کند؛ از توافق ایتالیا و کویت در مورد 28 یوروفایتر تایفون استقبال کرد. بر اساس اطلاعات رسانه ها مبلغ این قرارداد احتمالا چندین میلیارد یورو خواهد بود.

پایگاه اینترنتی روزنامه ایتالیایی کوریرا دلا سرا مبلغ این سفارش را هفت یا هشت میلیارد یورو اعلام کرد.

آلبرتو گوتیرز Alberto Gutierrez رییس یوروفایتر در این خصوص گفت توافق جدید برتری یوروفایتر را بر رقبای خود تایید می کند. یورو فایتر در این قرار داد با جنگنده اف 18 پویر هورنت شرکت آمریکایی بوئینگ رقابت می کرد. این قرارداد فرصت بزرگی برای دیگر سفارشات مهیا می کند.

در بیانیه کنسرسیوم اروپایی یوروفایتر آمده است این توافق در پی سفارش 12 فروند جنگنده توسط سلطان عمان در دسامبر 2012 انجام شد و مدرک دیگری در جهت منافع فزاینده یوروفایتر تایفون در جهان و به ویژه در منطقه خلیج فارس است.

شرکت آمریکایی بوئینگ نیز روز جمعه اعلام کرد مذاکره با خریداران بالقوه در غرب آسیا ادامه دارد.
وزارت دفاع ایتالیا نیز توافق دو کشور در این خصوص را تایید کرد اما به محتوای آن اشاره نکرد.

هواپیماهای یوروفایتر توسط فینمکانیکا ایتالیا، بی ای ای سیستمز و ایرباس تولید می شوند. شرکت فینمکانیکا، که 36 درصد سهام یوروفایتر را در اختیار دارد، برای اظهار نظر در دسترس نبود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟