پلمب خانه دعانويسان
دادستان عمومي و انقلاب شهرستان آبيك از دستگيري و بازداشت سه فالگير و رمال در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش اعتماد، سعيد احمدزاده با اعلام اين خبر گفت: سه رمال و فالگير شامل يك مادر و پسر و يك زن بودند كه منزل شخصيشان هم به مدت يك هفته پلمب شد. وي افزود: به دليل اينكه جرم فالگيري و رمالي، بزه درجه هشت محسوب ميشود، در دادگاه شهرستان آبيك با سه رمال مذكور برخورد شده و به جرم آنان رسيدگي شد كه حكم و تذكرات لازم صادر شده است.
دادستان عمومي و انقلاب شهرستان آبيك ادامه داد: سه رمال آبيكي در پاسخ به سوالات قاضي دادگاه مبني بر احكام اوليه دين مانند تعداد ركعات نماز عاجز و بازمانده بودند و حرفهاي كفراني زده بودند كه نشان از ضعف ديني آنان بود.
احمدزاده تصريح كرد: از رمالها و فالگيرهاي دستگير شده كه خود را دعانويس معرفي ميكنند، تعدادي كتاب و لوازم رمالي مانند تاس كشف و ضبط شده است. اين مسوول اضافه كرد: فالگيرهاي آبيكي بر استرداد كتب و لوازم خود اصرار دارند كه اين امر امكانپذير نيست و لوازم و كتب به آنان مسترد نشده و براي تعيين تكليف به دادگاه ارسال ميشود.
دادستان عمومي و انقلاب شهرستان آبيك خاطرنشان كرد: مردم بايد بدانند كه رمالها، دعانويس نيستند و كارشان ورد است، به عنوان نمونه براي طلسم به وردها و اقدامات غيرمعمول متمسك ميشوند كه شايد پاسخ هم بدهد؛ مثل مرتاضهاي هندي كه لاييك هستند و به خدا اعتقادي ندارند، ولي كارهاي خارقالعادهاي كه دور از ذهن و خارج از حيطه قدرت بشر است، انجام ميدهند.
احمدزاده اذعان كرد: رمالها با وردخواني، انجام اعمال حرام و ارتكاب گناه تلاش ميكنند مشكلات مردم را رفع كنند. آنها يكسري دستورات به مردم ميدهند كه منتسب به اجنه بوده و برخي مردم نيز به دليل جهل و ناآگاهي به انجام دستورات ميپردازند.


