صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روزه‌داری مسلمانان ژاپنی

مسلمانان ژاپن در ماه رمضان بیش از گذشته در مساجد جمع شده و با هم تعامل دارند.
کد خبر: ۵۱۷۵۷۷
| |
16526 بازدید

مسلمانان ژاپن در ماه رمضان بیش از گذشته در مساجد جمع شده و با هم تعامل دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، تعداد مسلمانان این کشور که اصلیت ژاپنی دارند، 10 هزار نفر است. مسلمانان ژاپن معتقدند با روزه‌داری می‌توان نفس خود را مهار کرد و به خدا نزدیک‌تر شد.

روزه‌داری مسلمانان ژاپنی

ماتسویاما، مدیر انجمن مسلمانان ژاپن، درباره گرویدن خود به اسلام گفت در کودکی به بحث دین علاقه‌مند شدم و در نوجوانی دین مسیحیت را پذیرفتم؛ اما در سن 18 سالگی پس از تحقیق درباره اسلام مسلمان شدم. او نام خود را پس از تغییر دین «مجاهد» گذاشت و در حال حاضر در مقطع فوق دکترا مشغول تحقیق روی تاریخ تفکر اسلامی در دانشگاه توکیو است.

روزه‌داری مسلمانان ژاپنی

شینتو و بودا رایج‌ترین ادیان ژاپن هستند. شینتو دین بومی مردم ژاپن است و ریشه در باورهای ژاپنی‌های عهد باستان دارد.

روزه‌داری مسلمانان ژاپنی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟