صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نجات 12 نفر از غرق شدن در آبهای سیریک

فرماندار سیریک از توابع هرمزگان از نجات جان 12 نفر از خطر غرق شدن در آبهای ساحلی این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۵۱۶۹۵۳
| |
4211 بازدید
فرماندار سیریک از توابع هرمزگان از نجات جان 12 نفر از خطر غرق شدن در آبهای ساحلی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سعیدالله مبارکی روز دوشنبه به خبرنگاران اظهار داشت: این 12 نفر، سرنشینان یک لنج باری بودند که روز گذشته براثر طوفان در نزدیک خور زیارت بزرگ دچار آبگرفتگی می شود.

وی با بیان اینکه این لنج از دبی به سمت سیریک در حال حرکت بود، خاطرنشان کرد: سرنشینان به همراه لنج آسیب دیده ، با همکاری نیروی دریایی سپاه و لنج داران منطقه به اسکله شهرستان سیریک منتقل شدند .

مبارکی با اشاره به اینکه بار این لنج مواد غذایی از جمله برنج، روغن و شکر بوده، خاطرنشان کرد: براساس برآوردهای انجام شده خسارت وارده به این لنج در حدود 10 میلیارد ریال است.

شهرستان سیریک در 175 کیلومتری شرق بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار